Autómentés Kisoroszi

Autómentés Kisoroszi non-stop

30/285-7558

Megfizethető összegért autómentés Kisoroszi régiójában, szükség esetén egész belföldön biztosítjuk a bármilyen okból mozgásképtelenné vált gépkocsik mentesítését.
automento csorlovel Kisoroszi

  • autómentő Kisoroszi
  • autószállítás Angliából
  • tréler kölcsönzés Kisoroszi
  • autósegély Kisoroszi
  • üzemképtelen autó mentése Kisoroszi
  • bezárt autó nyitása Kisoroszi

Az ország teljes területén rendelkezésre álló szolgáltatás, szóbeli megbeszélést követően akár külföldön is végezzük a működésképtelen gépjárművek mentését.

A szállított tételek biztonságára garanciát vállalunk!

Az autómentést rekordidő alatt, kiváló színvonalon végezzük!

Megoldjuk kisgépek szállítását is.

Autómentő járművünk nyugati minőségű kiegészítő gépparkkal bír, tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően már évek óta az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük az üzemképtelen gépkocsikat és autósokat.

A főváros vonzáskörzetében kb. 3/4 órán belül vállaljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 60 percen belül tudunk indulni.

Vállaljuk a műszaki hibás járművek mentesítését és szállítást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink felszereltségét folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb segédeszközökkel tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem kérünk autópálya matrica díjat.

Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. eredetiségvizsgálat és műszaki vizsgáztatás stb.).

Teljes körű biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk kérte eddig is, hogy a lehető legrövidebb idő alatt ismét vezethesse a kedvenc kocsiját.

autosegelyszolgalat Kisoroszi

Többször felmerülő kérdések

Autópályán működésképtelenné vált jármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, különben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt gépjármű elszállítása lebonyolítható-e? Meg tudjuk oldani, ha a kocsi állapota megengedi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult gépjárművet lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés közben nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány gépjárművet tudnak egyszerre szállítani? Kis méretű kocsiból akár kettőt is.
Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a kocsiban, hány személyt tudnak elszállítani az üzemelésre képtelenné vált kocsin kívül? Két személy elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében a jármű általában valamiért nem vezethető. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás legfőképpen a gyorsabb haladás végett történik, azonban nagyjából hasonló körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

automentes Kisoroszi

Autómentés árak Kisoroszi

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Kisoroszii gépjármű mentés díjaink.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

olcso automento Kisoroszi

Amennyiben segélyszolgálatra szorul az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem tárcsázza forródrót vonalunkat bizalommal, akár vasárnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, ugyanis nem hagyjuk a bajban, a hibabejelentést követően segítségére sietünk, megfizethető Kisoroszii autómentés 0-24 30/285-7558.