Autómentés Kocsér

Autómentés Kocsér 0-24

06 30 285-75-58

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés Kocsér vonzáskörzetében, bizonyos esetekben egész belföldön kínáljuk a bármilyen okból használhatatlanná vált gépkocsik mentesítését.
automento csorlovel Kocsér

  • autómentő Kocsér olcsón
  • autószállítás Angliából
  • tréler kölcsönzés Kocsér
  • helyszíni autójavítás Kocsér
  • üzemképtelen autó mentése Kocsér
  • bezárt autó nyitása Kocsér

Egész Magyarországon elérhető tevékenység, egyeztetés alapján akár az országon kívülről is vállaljuk a bajba jutott autók mentését.

A rakomány biztonságára garanciát vállalunk!

Az autómentést egyedülálló gyorsasággal, az országban párját ritkító színvonalon végezzük!

Megoldjuk kisebb munkagépek szállítását is.

Autómentő járművünk modern kiegészítő gépparkkal bír, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük az üzemképtelen autókat, munkagépeket és sofőröket.

A főváros régiójában 30-45 percen belül garantáljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra.

Elvégezzük a műszakilag meghibásodott gépkocsik mentését és vontatást is.

Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink felszereltségét minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb segédeszközökkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. autóvillamosság, autódiagnosztika stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk kérte eddig is, hogy a lehető leggyorsabban ismét autójába ülhessen.

sarga angyal Kocsér

Többször felmerülő kérdések

Autópályán működésképtelenné vált gépjármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt autó elszállítása megoldható-e? Akkor, ha a kocsi állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, előre álló kerekek).

Felborult járművet lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés alkalmával nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány autót tudnak egyszerre szállítani? Kisebb járműből akár kettőt is.
Ha többen ülnek a kocsiban, hány személyt lehet elszállítani az üzemelésre képtelenné vált járművön kívül? Két ember elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében a jármű általában valamiért működésképtelenné vált. Az autószállításnál ez általában nem igaz, a szállítás lényegét tekintve a gyorsabb haladás érdekében történik, azonban nagyjából hasonló feltételek igazak, mint a mentés esetében.

automuszakisegelyszolgalat Kocsér

Autómentés árak Kocsér

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Kocséri mentesítés költségei.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyalautomento Kocsér

Amennyiben lerobban az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat bizalommal, akár ünnepnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mivel nem hagyjuk magára, hanem segítségére sietünk, kedvező árú Kocséri autómentés éjjel-nappal 06 30 285-75-58.