Autómentés koronavírus (COVID-19) alatt

Megosztás

A COVID-19 vírushelyzet idején is lehetséges az autómentés?

Koronavírus idején az utcák nem túl forgalmasak, sokszor csak a webshopos rendeléseket teljesítő futárcégek furgonjait látjuk. Az úton kevesebb jármű jár kevesebb meghibásodással. Ha azonban utazik, és sürgősségi autómentésre van szüksége, nincs szerencséje.

Goldner Autómentő – 24 órás autómentő szolgáltatást

0-24 órás szolgáltatásunk éjjel-nappal sürgősségi mentési szolgáltatásokat kínál változatlan áron. Budapesten működünk, de szolgáltatási területünk kiterjed Pest megyére is. Ha szüksége van a segítségünkre, akkor is felvehetjük a járművét. A 24 órás vontatás és egyéb mentési szolgáltatások alapvető szolgáltatásnak számítanak, ezért továbbra is működnek.

Maradjon biztonságban – autómentés koronavírus alatt

maszkvielés autóban

Van néhány dolog, amit meg kell tennünk egy egészségügyi válság idején. Elkötelezettek vagyunk ügyfeleink egészsége és biztonsága mellett, és néhány dolgot kérünk Öntől, hogy megvédjük kollégáinkat.

Koronavírus tünetek esetén

Ha a COVID-19 tünetei vannak vagy karanténban van, akkor erről tájékoztatnia kell autómentő diszpécserünket, kollégáinkat. Ha tisztában vagyunk a kockázattal, további biztonsági óvintézkedéseket tehetünk a jármű mentésekor.

A leggyakoribb tünetek:

 • láz
 • száraz köhögés
 • fáradékonyság
 • Kevésbé gyakori tünetek:
 • fájdalom
 • torokfájás
 • hasmenés
 • kötőhártya-gyulladás
 • fejfájás
 • a szaglás/ízlelés elvesztése
 • bőrkiütés, vagy elszíneződés az ujjakon/lábujjakon

Ez magában foglalja a maszk és kesztyű viselését, a kézfertőtlenítő használatát és a munkatársunk által érintett területek fertőtlenítését. Ez azt is jelentheti, hogy a kulcsokat hagyja az ülésen, és távolodjon el a járműtől csörlőzés közben.

Ha nem tapasztal tüneteket, akkor is óvintézkedéseket fogunk tenni: 2 méterre megállunk Öntől a járműve mentése közben. Munkatársaink mindent megtesznek az Ön és családtagjai biztonságának megőrzéséért, beleértve a kesztyű viselését és a kézfertőtlenítő használatát.

0-24 órás teherautó autómentés és gépek szállítása

A Goldner Autómentő szolgáltatásokat kínál könnyű és közepes tehergépjárművekhez, valamint gépek szállításához. Ha autója meghibásodik, vagy autója otthoni beindítására van szüksége, mi segíthetünk (pl. autó bikázás szolgáltatásunkkal). Ha problémája van flotta járművével mi segíthetünk. A koronavírus idején is elkötelezettek vagyunk a folyamatos, zavartalan autómentési szolgáltatás iránt.

Folyamatos autómentés a COVID-19 (koronavírus) alatt

Cégünk zavartalanul működik a koronavírus által okozott veszély idején is, legyen az hirtelen motorleállás, defekt vagy koccanás. Szívesen és a biztonsági előírásoknak megfelelően állunk rendelkezésére.

autómentő COVID

Munkánk során 1,5–2 méter távolságot tartunk az emberektől, maszkban és kesztyűben mentünk, és folyamatosan használunk kézfertőtlenítő szert. Védjük ügyfeleink és saját magunk egészségét is. Munka után fertőtlenítjük autóinkat és eszközeinket is. Magyarország egész területén a szokásos munkarendben, azaz megszakítás nélkül állunk rendelkezésére.

A koronavírus sokunk életét megnehezítette, a vállalkozások bezártak, sok munkahely megszűnt és bizonyos szolgáltatásokat megszüntettek. Autómentő cégünk azonban arra törekszik, hogy vészhelyzetben is elérhető legyen ügyfelei számára, és megfizethető áron végezzen biztonsági másolatokat. Ha ismét kijárási tilalmat rendelnek el, de dolgoznia kell, vagy sürgős feladata van, amelyet autóval végezhet el, járművében váratlan hiba léphet fel.

Például a motor hirtelen leáll. Ne essen kétségbe, forduljon hozzánk bizalommal. Folyamatosan cseréljük kesztyűinket és maszkjainkat, de személyszállítást nem kínálunk. Még mindig számíthat ránk Magyarországon, Budapesten és Pest megyében.

A COVID-19 ideiglenesen megváltoztatta az életet, nagyobb nyomást gyakorol mindenkire, és fokozza a stressz hatásait. Sajnos a stressz, az állandó feszültség és a bizonytalanság figyelmetlenséghez vezet, amelynek következményei az utcán is meglátszanak. A hétvégi vásárlás, amelyet egyedül kell elvégezni család nélkül, sok forgalmi dugót jelenthet. Mindenki megpróbálja felhalmozni az élelmiszereket és tovább vásárolni, hogy minél kevesebbet kelljen elköltöznie. Ez azonban általánossá tette a kisebb balesetek, botlások vagy a parkolóházakban lerobbant autók megmentését.

Korábban már olvashattunk a parkolóházakból való tömeges autómentésről. Ehhez komoly és precíz munka szükséges, amely szakmai szakértelmet és több éves tapasztalatot igényel. Reméljük, hogy hamarosan minden helyreáll, és a szokásos módon folytathatjuk napi tevékenységünket. De továbbra is figyeljen a higiéniai előírásokra, minél gyakrabban mosson kezet, használjon maszkot és gumikesztyűt.

Védjük az idősebb korosztályt, mivel ők a legkiszolgáltatottabbak. A legfontosabb, hogy vigyázzunk egymásra, a környezetünkre, és megpróbáljunk együtt élni a koronavírus okozta élethelyzettel. Több időt tölthetünk szeretteinkkel, és átértékelhetjük kapcsolataink értelmét. Vigyázzunk egymásra!

Ha segíthetünk lerobbant autójának elszállításában, állunk rendelkezésre – Goldner Autómentő Budapest +36 30 285 7558.