Autómentés Köröstetétlen

Autómentés Köröstetétlen non-stop

06 30 285-75-58

Versenyképes díjért autómentés Köröstetétlen környékén, megállapodás szerint akár egész belföldön vállaljuk a bármilyen okból használhatatlanná vált járművek mentését.
Autómentő Köröstetétlen

  • autómentés 0-24 Köröstetétlen
  • nemzetközi autómentés
  • tréler kölcsönzés Köröstetétlen
  • mobil autósegély Köröstetétlen
  • balesetes autó elszállítása Köröstetétlen
  • lerobbant autó mentése Köröstetétlen

Egész Magyarországon rendelkezésre álló szolgáltatás, egyeztetés alapján akár külföldön is biztosítjuk az üzemképtelen járművek mentesítését.

A rakomány épségét szavatoljuk!

Az autómentést gyorsan, kitűnő színvonalon kínáljuk!

Megoldjuk kisebb munkagépek szállítását is.

A mentést végző autónk nyugati minőségű eszközökkel rendelkezik, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már évek óta az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a bajba jutott autókat, munkagépeket és sofőröket.

A főváros környékén 30-45 percen belül garantáljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra.

Elvégezzük az üzemképtelen járművek számára való segítségnyújtást és szállítást is.

Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink eszközeit fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb segédeszközökkel tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a mentés és a szállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Belföldön nem számolunk fel autópálya matrica díjat.

Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. szélvédőjavítás és szélvédőcsere stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk igénybe vette, hogy a lehető leggyorsabban újfent vezethesse a kedvenc kocsiját.

sarga angyal Köröstetétlen

Hasznos információk

Autópályán lerobbant jármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, különben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt autó elszállítása megoldható-e? Akkor, ha a kocsi állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek).

Felborult gépjárművet lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés alkalmával nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány autót tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű kocsiból 2 is szállítható.
Ha többen ülnek a járműben, hány személyt tudnak elszállítani a mentendő kocsin kívül? 2 személy elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a gépjármű általában valamiért nem vezethető. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás legfőképpen a gyorsabb haladás végett történik, viszont szinte tökéletesen megegyező feltételek igazak, mint az előző esetben.

automento Köröstetétlen

Autómentés árak Köröstetétlen

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Köröstetétleni mentesítés díjaink.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyalautomento Köröstetétlen

Ha segélyszolgálatra szorul az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat bizalommal, akár hétvégén is! Bízzon bennünk, mert nem hagyjuk a bajban, a helyzet felmérése után segítségére sietünk, megfizethető Köröstetétleni autómentés éjjel-nappal 06 30 285-75-58.