Autómentés Krisztinaváros

Autómentés Krisztinaváros non-stop

06 30 285-75-58

Versenyképes díjért autómentés Krisztinaváros régiójában, megegyezés alapján egész belföldön nyújtjuk a baleset miatt használhatatlanná vált járművek mentését. automento csorlovel Krisztinaváros

Belföldön országosan rendelkezésre álló tevékenység, megegyezés szerint akár az országon kívülről is biztosítjuk a bajba jutott gépjárművek mentesítését. A szállított tételek sértetlenségét megőrizzük! Az autómentést egyedülálló gyorsasággal, kitűnő színvonalon biztosítjuk! Vállaljuk kisebb munkagépek szállítását is.

Autómentő járművünk az elérhető legkorszerűbb eszközökkel rendelkezik, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már évek óta sikeresen mentjük a működésképtelen járműveket és autósokat.

A főváros területén mintegy háromnegyed órán belül szavatoljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra. Vállaljuk a műszakilag meghibásodott autók mentesítését és szállítást is. Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink eszközeit fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb segédeszközökkel tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a mentés és az elszállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem számolunk fel autópálya matrica díjat. Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. szélvédőjavítás és szélvédőcsere stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk kérte eddig is, hogy a lehető legrövidebb idő alatt újfent vezethesse a kedvenc kocsiját.

sarga angyal Krisztinaváros

Többször felmerülő kérdések

Autópályán lerobbant gépjármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt kocsi elszállítása kivitelezhető-e? Igen, ha a gépjármű állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek). Felborult autót lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés folytán nem szenved helyrehozhatatlan károkat. Hány kocsit tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb autóból akár kettőt is. Ha többen ülnek a járműben, hány személyt tudnak elszállítani az üzemelésre képtelenné vált kocsin kívül? 2 ember elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében a gépjármű valamilyen okból nem vezethető. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás lényegét tekintve a gyorsabb haladás céljából történik, azonban nagyjából hasonló feltételek igazak, mint az előző esetben.

automentes Krisztinaváros

Autómentés árak Krisztinaváros

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Krisztinavárosi gépjármű mentés költségei. Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek! mobil autosegely Krisztinaváros Ha segélyszolgálatra szorul az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem tárcsázza forródrót vonalunkat nyugodtan, akár ünnepnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mert nem hagyjuk a bajban, a hibabejelentést követően haladéktalanul kiszállunk Önhöz, kedvező árú Krisztinavárosi autómentés éjjel-nappal (30) 285 7558.