Autómentés Magasút

Autómentés Magasút non-stop

06 30 285-75-58

Kedvező áron autómentés Magasút területén, bizonyos esetekben egész belföldön kínáljuk a bármilyen okból használhatatlanná vált járművek mentését.
gyors autoszerviz Magasút

  • autómentő Magasút olcsón
  • autószállítás Németországból visszfuvar
  • tréler kölcsönzés Magasút
  • autó segélyszolgálat Magasút
  • üzemképtelen autó mentése Magasút
  • bezárt autó nyitása Magasút

Egész Magyarországon rendelkezésre álló szolgáltatás, megegyezés szerint akár külföldön is vállaljuk a működésképtelen gépkocsik mentését.

A rakomány épségét szavatoljuk!

Tevékenységünket rekordidő alatt, kiváló színvonalon végezzük!

Vállaljuk kisebb munkagépek szállítását is.

A mentést végző autónk az elérhető legkorszerűbb eszközökkel bír, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már hosszú ideje sikeresen mentjük az üzemképtelen járműveket és autósokat.

Budapesten 30-45 percen belül szavatoljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 60 percen belül tudunk indulni.

Elvégezzük a műszakilag meghibásodott gépkocsik számára való segítségnyújtást és szállítást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink eszközeit folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb segédeszközökkel tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a mentés és az elszállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Belföldön nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Díjtalan tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. szélvédőjavítás és szélvédőcsere stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk megköszönte már, hogy a lehető leggyorsabban ismét autójába ülhessen.

autosegelyszolgalat Magasút

Többször felmerülő kérdések

Autópályán működésképtelenné vált jármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt kocsi elszállítása kivitelezhető-e? Akkor, ha a jármű állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, üresben van, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult autót lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés alkalmával nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány kocsit tudnak egyszerre szállítani? Kis méretű járműből 2 is szállítható.
Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a gépjárműben, hány személyt lehet elszállítani a működésképtelenné vált járművön kívül? 2 ember szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a kocsi általában valamiért nem vezethető. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás csak a gyorsabb haladás érdekében történik, viszont szinte tökéletesen megegyező feltételek igazak, mint az előző esetben.

automento Magasút

Autómentés árak Magasút

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Magasúti autómentés díjaink.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

olcso automento Magasút

Ha leáll az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket nyugodtan, akár ünnepnap is! Bízzon bennünk, mivel nem hagyjuk cserben, a hibabejelentést követően segítségére sietünk, olcsó Magasúti autómentés 0-24 (30) 285 7558.