Autómentés Majosháza

Autómentés Majosháza 0-24

06 30 285-75-58

Kedvező áron autómentés Majosháza környékén, megegyezés alapján egész belföldön kínáljuk a baleset miatt használhatatlanná vált gépkocsik mentesítését.
gyors autoszerviz Majosháza

  • autómentés 0-24 Majosháza
  • autószállítás olcsón külföldről
  • tréler kölcsönzés Majosháza
  • mobil autósegély Majosháza
  • üzemképtelen autó mentése Majosháza
  • bezárt autó nyitása Majosháza

Az ország teljes területén elérhető szolgáltatás, szóbeli megbeszélést követően akár külföldön is biztosítjuk az üzemképtelen gépkocsik elszállítását.

A rakomány épségét szavatoljuk!

Tevékenységünket gyorsan, kiváló színvonalon nyújtjuk!

Megoldjuk kisebb munkagépek szállítását is.

Autómentő járművünk nyugati minőségű kiegészítő gépparkkal bír, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már évek óta sikeresen mentjük az üzemképtelen járműveket és autósokat.

A főváros környékén 30-45 percen belül szavatoljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 60 percen belül tudunk indulni.

Vállaljuk a műszakilag meghibásodott járművek mentését és szállítást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink szerszámait folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb segédeszközökkel tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a mentés és a szállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem számolunk fel autópálya matrica díjat.

Díjtalan tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. motorszerelés és -felújítás stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk megköszönte már, hogy a lehető leggyorsabban ismét vezethesse a kedvenc kocsiját.

koccanasosautomentese Majosháza

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán működésképtelenné vált jármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt gépjármű elszállítása kivitelezhető-e? Meg tudjuk oldani, ha a gépjármű állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult járművet lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés közben nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány gépjárművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű gépjárműből 2 is szállítható.
Ha többen ülnek a kocsiban, hány személyt lehet elszállítani a mentendő járművön kívül? Két ember szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a gépjármű általában valamiért nem képes önálló haladásra. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás csak a gyorsabb haladás érdekében történik, de gyakorlatilag azonos körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

lerobbantautoelszallitasa Majosháza

Autómentés árak Majosháza

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Majosházai gépjármű mentés költségei.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

mobil autosegely Majosháza

Ha lerobban az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket nyugodtan, akár ünnepnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, ugyanis nem hagyjuk magára, hanem haladéktalanul kiszállunk Önhöz, kedvezményes Majosházai autómentés éjjel-nappal (30) 285 7558.