Autómentés Máriaremete

Autómentés Máriaremete non-stop

(30) 285 7558

Kedvező áron autómentés Máriaremete vonzáskörzetében, bizonyos esetekben országosan is kínáljuk a baleset miatt használhatatlanná vált autók mentesítését. autovontatas Máriaremete

Egész Magyarországon rendelkezésre álló tevékenység, telefonos megállapodás után akár az országon kívülről is biztosítjuk az üzemképtelen járművek elszállítását. A rakomány épségét szavatoljuk! Az autómentést rekordidő alatt, kitűnő színvonalon nyújtjuk! Megoldjuk kisebb munkagépek szállítását is.

A mentést végző autónk modern kiegészítő gépparkkal rendelkezik, tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően már hosszú ideje sikeresen mentjük a bajba jutott járműveket és sofőröket.

A főváros régiójában kb. 3/4 órán belül szavatoljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra. Elvégezzük a műszakilag meghibásodott járművek mentesítését és vontatást is. Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink eszközeit minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb gépekkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a mentés és az elszállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Magyarországon nem számolunk fel autópálya matrica díjat. Díjtalan tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. eredetiségvizsgálat és műszaki vizsgáztatás stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk kérte eddig is, hogy a lehető leggyorsabban újfent vezethesse a kedvenc kocsiját.

koccanasosautomentese Máriaremete

Többször felmerülő kérdések

Autópályán lerobbant autó mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt gépjármű elszállítása lehetséges-e? Igen, ha az autó állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, előre álló kerekek). Felborult kocsit lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés közben nem éri visszafordíthatatlan károsodás. Hány gépjárművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb gépjárműből akár kettőt is. Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a gépjárműben, hány személyt tudnak elszállítani a működésképtelenné vált kocsin kívül? 2 ember szállítása oldható meg.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a kocsi valamilyen okból nem képes önálló haladásra. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás lényegét tekintve a gyorsabb haladás céljából történik, viszont szinte tökéletesen megegyező feltételek igazak, mint az előző esetben.

automentes Máriaremete

Autómentés árak Máriaremete

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Máriaremetei gépjármű mentés díjaink. Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek! olcso automento Máriaremete Ha leáll az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket bizalommal, akár hétvégén is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mivel nem hagyjuk magára, a helyzet felmérése után haladéktalanul kiszállunk Önhöz, olcsó Máriaremetei autómentés éjjel-nappal 30/285-7558.