Autómentés Mátyáshegy

Autómentés Mátyáshegy non-stop

(30) 285 7558

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés Mátyáshegy vonzáskörzetében, szükség esetén egész belföldön vállaljuk a baleset miatt mozgásképtelenné vált autók mentését.
automento csorlovel Mátyáshegy

  • autómentés 0-24 Mátyáshegy
  • nemzetközi autómentés
  • tréler kölcsönzés Mátyáshegy
  • autó segélyszolgálat Mátyáshegy
  • sérült autó elszállítása Mátyáshegy
  • lerobbant autó mentése Mátyáshegy

Belföldön országosan elérhető tevékenység, telefonos megállapodás után akár az országon kívülről is vállaljuk a működésképtelen autók mentését.

A szállított tételek sértetlenségét megőrizzük!

Tevékenységünket gyorsan, kiemelkedő színvonalon nyújtjuk!

Vállaljuk kisgépek szállítását is.

Autómentő járművünk az elérhető legkorszerűbb felszereléssel rendelkezik, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már évek óta az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a bajba jutott autókat, munkagépeket és autósokat.

Budapesten kb. 3/4 órán belül szavatoljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 1 órán belül tudunk indulni.

Elvégezzük az üzemképtelen autók mentesítését és vontatást is.

Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink szerszámait folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb segédeszközökkel tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a mentés és a szállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Magyarországon nem számolunk fel autópálya matrica díjat.

Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. futómű- és fékszerelés, illetve beállítás stb.).

Teljes körű biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk megköszönte már, hogy a lehető leggyorsabban megint autójába ülhessen.

gepjarmuassistance

Hasznos információk

Autópályán lerobbant autó meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt jármű elszállítása kivitelezhető-e? Meg tudjuk oldani, ha a kocsi állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, üresben van, előre álló kerekek).

Felborult autót lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés alkalmával nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány autót tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű kocsiból akár kettőt is.
Ha többen ülnek a kocsiban, hány személyt lehet elszállítani az üzemelésre képtelenné vált kocsin kívül? Két ember szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a jármű általában valamiért nem képes önálló haladásra. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás csak a gyorsabb haladás céljából történik, viszont szinte tökéletesen megegyező feltételek igazak, mint a mentés esetében.

automuszakisegelyszolgalat Mátyáshegy

Autómentés árak Mátyáshegy

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Mátyáshegyi gépjármű mentés árai.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

olcso automento Mátyáshegy

Amennyiben leáll az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat bizalommal, akár ünnepnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mert nem hagyjuk magára, hanem haladéktalanul kiszállunk Önhöz, megfizethető Mátyáshegyi autómentés non-stop (30) 285 7558.