Autómentés Mende

Autómentés Mende éjjel-nappal

06 30 285-75-58

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés Mende régiójában, bizonyos esetekben országosan is biztosítjuk a meghibásodás miatt üzemképtelenné vált gépkocsik mentesítését.
gyors autoszerviz Mende

  • autómentő Mende
  • autószállítás Angliából
  • autószállító tréler Mende
  • autó segélyszolgálat Mende
  • üzemképtelen autó mentése Mende
  • lerobbant autó mentése Mende

Az ország teljes területén elérhető szolgáltatás, egyeztetés alapján akár az országon kívülről is biztosítjuk az üzemképtelen gépkocsik elszállítását.

A szállított tételek sértetlenségét megőrizzük!

Az autómentést egyedülálló gyorsasággal, kitűnő színvonalon biztosítjuk!

Megoldjuk kisgépek szállítását is.

Autómentő járművünk nyugati minőségű felszereléssel rendelkezik, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már évek óta sikeresen mentjük a működésképtelen járműveket és autósokat.

A főváros környékén 30-45 percen belül garantáljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 60 percen belül tudunk indulni.

Elvégezzük az üzemképtelen járművek számára való segítségnyújtást és szállítást is.

Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink szerszámait minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb segédeszközökkel tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem számolunk fel autópálya matrica díjat.

Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. szélvédőjavítás és szélvédőcsere stb.).

Teljes körű biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk kérte eddig is, hogy a lehető leggyorsabban újfent vezethesse a kedvenc kocsiját.

autosegelyszolgalat Mende

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán működésképtelenné vált jármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt gépjármű elszállítása lehetséges-e? Igen, ha a gépjármű állapota megengedi (kiengedett kézifék, üresben van, előre álló kerekek).

Felborult autót lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés folytán nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány kocsit tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű gépjárműből 2 is szállítható.
Ha többen ülnek az autóban, hány személyt lehet elszállítani az üzemelésre képtelenné vált kocsin kívül? Két ember szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a gépjármű valamilyen okból működésképtelenné vált. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás lényegét tekintve a gyorsabb haladás végett történik, azonban nagyjából hasonló körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

lerobbantautoelszallitasa Mende

Autómentés árak Mende

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Mendei mentesítés árai.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

mobil autosegely Mende

Ha gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket nyugodtan, akár ünnepnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mert nem hagyjuk a bajban, a helyzet felmérése után haladéktalanul kiszállunk Önhöz, kedvezményes Mendei autómentés éjjel-nappal 06 30 285-75-58.