Autómentés Mocsárosdűlő

Autómentés Mocsárosdűlő non-stop

06 30 285-75-58

Kedvező áron autómentés Mocsárosdűlő vonzáskörzetében, megegyezés alapján egész Magyarországon kínáljuk a bármilyen okból üzemképtelenné vált autók mentesítését.
autovontatas Mocsárosdűlő

  • autómentő Mocsárosdűlő olcsón
  • autószállítás Németországból visszfuvar
  • autószállító tréler Mocsárosdűlő
  • helyszíni autójavítás Mocsárosdűlő
  • sérült autó elszállítása Mocsárosdűlő
  • felborult autó mentése Mocsárosdűlő

Belföldön országosan elérhető szolgáltatás, megegyezés szerint akár külföldön is biztosítjuk a bajba jutott autók elszállítását.

A szállított tételek épségét szavatoljuk!

Az autómentést gyorsan, kiváló színvonalon kínáljuk!

Vállaljuk kisgépek szállítását is.

A mentést végző autónk nyugati minőségű felszereléssel rendelkezik, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje sikeresen mentjük az üzemképtelen járműveket és autósokat.

A főváros régiójában kb. 3/4 órán belül garantáljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 60 percen belül tudunk indulni.

Elvégezzük a műszaki hibás gépkocsik számára való segítségnyújtást és vontatást is.

Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink eszközeit folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb technikával tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a mentés és az elszállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem számolunk fel autópálya matrica díjat.

Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. futómű- és fékszerelés, illetve beállítás stb.).

Teljes körű biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk igénybe vette, hogy a lehető leggyorsabban megint autójába ülhessen.

gepjarmuassistance

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán működésképtelenné vált kocsi meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt gépjármű elszállítása megoldható-e? Igen, ha a jármű állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult gépjárművet lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés folytán nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány gépjárművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű járműből akár kettőt is.
Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a gépjárműben, hány személyt lehet elszállítani a működésképtelenné vált gépjárművön kívül? 2 ember szállítása oldható meg.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk az autó általában valamiért nem vezethető. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás csak a gyorsabb haladás végett történik, viszont szinte tökéletesen megegyező körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

lerobbantautoelszallitasa Mocsárosdűlő

Autómentés árak Mocsárosdűlő

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Mocsárosdűlői mentesítés anyagi vonzatai.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyal segelyszolgalat Mocsárosdűlő

Ha lerobban az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem tárcsázza forródrót vonalunkat nyugodtan, akár éjjel is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mivel nem hagyjuk cserben, a helyzet felmérése után segítségére sietünk, kedvező árú Mocsárosdűlői autómentés éjjel-nappal 30/285-7558.