Autómentés Monor

Autómentés Monor 0-24

06 30 285-75-58

Megfizethető összegért autómentés Monor területén, megegyezés alapján egész Magyarországon nyújtjuk a meghibásodás miatt használhatatlanná vált autók mentesítését.
Autómentő Monor

  • autómentő Monor olcsón
  • autómentés külföldről
  • tréler bérlés Monor
  • helyszíni autójavítás Monor
  • üzemképtelen autó mentése Monor
  • bezárt autó nyitása Monor

Belföldön országosan igénybe vehető szolgáltatás, egyeztetés alapján akár az országon kívülről is biztosítjuk az üzemképtelen gépkocsik mentését.

A rakomány sértetlenségét megőrizzük!

Az autómentést egyedülálló gyorsasággal, kiemelkedő színvonalon végezzük!

Vállaljuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

A mentést végző autónk modern felszereléssel rendelkezik, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már évek óta sikeresen mentjük a bajba jutott járműveket és autósokat.

A főváros környékén mintegy háromnegyed órán belül szavatoljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 60 percen belül képesek vagyunk az indulásra.

Vállaljuk a műszaki hibás autók mentését és szállítást is.

Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink szerszámait fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb gépekkel tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem számolunk fel autópálya matrica díjat.

Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. autóvillamosság, autódiagnosztika stb.).

Teljes körű biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk igénybe vette, hogy a lehető leggyorsabban megint használni tudja a járművét.

sarga angyal Monor

Többször felmerülő kérdések

Autópályán működésképtelenné vált autó meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt autó elszállítása megoldható-e? Igen, ha a jármű állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult gépjárművet lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés folytán nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány kocsit tudnak egyszerre szállítani? Kis méretű járműből 2 is szállítható.
Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a kocsiban, hány személyt lehet elszállítani a működésképtelenné vált autón kívül? Két személy elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében a jármű általában valamiért működésképtelenné vált. Az autószállításnál ez általában nem igaz, a szállítás legfőképpen a gyorsabb haladás céljából történik, de gyakorlatilag azonos körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

automuszakisegelyszolgalat Monor

Autómentés árak Monor

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Monori autómentés díjaink.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

olcso automento Monor

Ha gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat bizalommal, akár ünnepnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mivel nem hagyjuk cserben, a helyzet felmérése után segítségére sietünk, versenyképes áron végzett Monori autómentés éjjel-nappal 30/285-7558.