Autómentés Monorierdő

Autómentés Monorierdő non-stop

(30) 285 7558

Megfizethető összegért autómentés Monorierdő vonzáskörzetében, megegyezés alapján egész belföldön nyújtjuk a meghibásodás miatt üzemképtelenné vált gépkocsik mentését.
automento csorlovel Monorierdő

  • sárga angyal autómentés Monorierdő
  • autószállítás olcsón külföldről
  • tréler bérlés Monorierdő
  • autó segélyszolgálat Monorierdő
  • üzemképtelen autó mentése Monorierdő
  • bezárt autó nyitása Monorierdő

Egész Magyarországon igénybe vehető szolgáltatás, telefonos megállapodás után akár külföldön is vállaljuk a működésképtelen gépkocsik mentését.

A rakomány sértetlenségét megőrizzük!

Tevékenységünket gyorsan, kitűnő színvonalon nyújtjuk!

Vállaljuk kisebb munkagépek szállítását is.

A mentést végző autónk modern kiegészítő gépparkkal bír, tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően már évek óta sikeresen mentjük a bajba jutott járműveket és autósokat.

A főváros vonzáskörzetében mintegy háromnegyed órán belül vállaljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra.

Elvégezzük a műszaki hibás gépkocsik mentesítését és vontatást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink eszközeit fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb segédeszközökkel tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a mentés és az elszállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem kérünk autópálya matrica díjat.

Díjtalan tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. futómű- és fékszerelés, illetve beállítás stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk megköszönte már, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megint autójába ülhessen.

gepjarmuassistance

Többször felmerülő kérdések

Autópályán lerobbant kocsi meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, különben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt jármű elszállítása lehetséges-e? Igen, ha a jármű állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult kocsit lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés folytán nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány gépjárművet tudnak egyszerre szállítani? Kis méretű gépjárműből akár kettőt is.
Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a kocsiban, hány személyt lehet elszállítani a működésképtelenné vált autón kívül? Két ember szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében a jármű valamilyen okból nem vezethető. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás csak a gyorsabb haladás céljából történik, viszont szinte tökéletesen megegyező feltételek igazak, mint az előző esetben.

automentes Monorierdő

Autómentés árak Monorierdő

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Monorierdői mentesítés költségei.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

mobil autosegely Monorierdő

Amennyiben segélyszolgálatra szorul az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket bizalommal, akár hétvégén is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, ugyanis nem hagyjuk cserben, a helyzet felmérése után haladéktalanul kiszállunk Önhöz, kedvező árú Monorierdői autómentés non-stop 30/285-7558.