Autómentés Nagybörzsöny

Autómentés Nagybörzsöny 0-24

30/285-7558

Kedvező áron autómentés Nagybörzsöny vonzáskörzetében, szükség esetén egész Magyarországon vállaljuk a baleset miatt üzemképtelenné vált gépkocsik mentését.
autovontatas Nagybörzsöny

  • sárga angyal autómentés Nagybörzsöny
  • autószállítás olcsón külföldről
  • autószállító tréler Nagybörzsöny
  • autó segélyszolgálat Nagybörzsöny
  • sérült autó elszállítása Nagybörzsöny
  • lerobbant autó mentése Nagybörzsöny

Belföldön országosan elérhető szolgáltatás, egyeztetés alapján akár külföldön is végezzük a bajba jutott gépkocsik mentését.

A rakomány sértetlenségét megőrizzük!

Az autómentést rekordidő alatt, kiemelkedő színvonalon biztosítjuk!

Vállaljuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

A mentést végző autónk az elérhető legkorszerűbb kiegészítő gépparkkal bír, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje sikeresen mentjük az üzemképtelen autókat, munkagépeket és sofőröket.

A főváros régiójában 30-45 percen belül szavatoljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 1 órán belül tudunk indulni.

Vállaljuk a műszakilag meghibásodott járművek mentését és szállítást is.

Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink felszereltségét folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb gépekkel tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem kérünk autópálya matrica díjat.

Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. motorszerelés és -felújítás stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk igénybe vette, hogy a lehető legrövidebb idő alatt újfent használni tudja a járművét.

koccanasosautomentese Nagybörzsöny

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán működésképtelenné vált autó meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt autó elszállítása lebonyolítható-e? Akkor, ha az autó állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult járművet lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés folytán nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány gépjárművet tudnak egyszerre szállítani? Kis méretű kocsiból 2 is szállítható.
Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a kocsiban, hány személyt lehet elszállítani a működésképtelenné vált járművön kívül? 2 ember elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, az autó általában valamiért nem vezethető. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás csak a gyorsabb haladás érdekében történik, de gyakorlatilag azonos körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

automentes Nagybörzsöny

Autómentés árak Nagybörzsöny

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Nagybörzsönyi autómentés díjaink.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyalautomento Nagybörzsöny

Amennyiben leáll az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket bizalommal, akár éjjel is! Bízzon bennünk, mivel nem hagyjuk cserben, a hibabejelentést követően segítségére sietünk, megfizethető Nagybörzsönyi autómentés non-stop 06 30 285-75-58.