Autómentés Nyáregyháza

Autómentés Nyáregyháza 0-24

(30) 285 7558

Versenyképes díjért autómentés Nyáregyháza vonzáskörzetében, szükség esetén egész Magyarországon vállaljuk a meghibásodás miatt üzemképtelenné vált gépkocsik mentését.
gyors autoszerviz Nyáregyháza

  • autómentő Nyáregyháza olcsón
  • autómentés külföldről
  • tréler kölcsönzés Nyáregyháza
  • helyszíni autójavítás Nyáregyháza
  • üzemképtelen autó mentése Nyáregyháza
  • lerobbant autó mentése Nyáregyháza

Az ország teljes területén igénybe vehető szolgáltatás, egyeztetés alapján akár az országon kívülről is vállaljuk a működésképtelen járművek mentését.

A rakomány sértetlenségét megőrizzük!

Tevékenységünket gyorsan, kiemelkedő színvonalon kínáljuk!

Megoldjuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

A mentést végző autónk modern eszközökkel rendelkezik, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már hosszú ideje sikeresen mentjük az üzemképtelen járműveket és sofőröket.

A főváros területén mintegy háromnegyed órán belül garantáljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 1 órán belül tudunk indulni.

Vállaljuk az üzemképtelen gépkocsik mentesítését és szállítást is.

Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink eszközeit fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb technikával tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Magyarországon nem kérünk autópálya matrica díjat.

Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. futómű- és fékszerelés, illetve beállítás stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk igénybe vette, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megint vezethesse a kedvenc kocsiját.

gepjarmuassistance

Hasznos információk

Autópályán működésképtelenné vált gépjármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt kocsi elszállítása lebonyolítható-e? Igen, ha az autó állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, üresben van, előre álló kerekek).

Felborult gépjárművet lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés során nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány kocsit tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb autóból 2 is szállítható.
Ha többen ülnek a járműben, hány személyt tudnak elszállítani a mentendő gépjárművön kívül? Két személy szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében az autó általában valamiért nem vezethető. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás mindössze a gyorsabb haladás végett történik, de gyakorlatilag azonos körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

automento Nyáregyháza

Autómentés árak Nyáregyháza

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Nyáregyházai autómentés anyagi vonzatai.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

olcso automento Nyáregyháza

Amennyiben gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket bizalommal, akár éjjel is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, ugyanis nem hagyjuk magára, a hibabejelentést követően haladéktalanul kiszállunk Önhöz, kedvezményes Nyáregyházai autómentés non-stop 30/285-7558.