Autómentés Óbuda

Autómentés Óbuda non-stop

06 30 285-75-58

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés Óbuda régiójában, megegyezés alapján egész belföldön kínáljuk a meghibásodás miatt üzemképtelenné vált autók mentését.
gyors autoszerviz Óbuda

  • sárga angyal autómentés Óbuda
  • autószállítás olcsón külföldről
  • tréler kölcsönzés Óbuda
  • autó segélyszolgálat Óbuda
  • sérült autó elszállítása Óbuda
  • felborult autó mentése Óbuda

Az ország teljes területén elérhető szolgáltatás, megegyezés szerint akár külföldön is végezzük a bajba jutott járművek elszállítását.

A szállított tételek épségét szavatoljuk!

Az autómentést egyedülálló gyorsasággal, kiváló színvonalon biztosítjuk!

Megoldjuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

Autómentő járművünk az elérhető legkorszerűbb kiegészítő gépparkkal rendelkezik, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a működésképtelen autókat, munkagépeket és autósokat.

A főváros vonzáskörzetében 30-45 percen belül garantáljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra.

Elvégezzük a műszakilag meghibásodott gépkocsik mentesítését és szállítást is.

Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink eszközeit folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb gépekkel tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a mentés és a szállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem számolunk fel autópálya matrica díjat.

Díjtalan tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. motorszerelés és -felújítás stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk igénybe vette, hogy a lehető legrövidebb idő alatt ismét használni tudja a járművét.

koccanasosautomentese Óbuda

Hasznos információk

Autópályán működésképtelenné vált kocsi mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt kocsi elszállítása megoldható-e? Akkor, ha a kocsi állapota megengedi (kiengedett kézifék, üresben van, előre álló kerekek).

Felborult kocsit lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés folytán nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány autót tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb kocsiból 2 is szállítható.
Ha a sofőrön kívül mások is ülnek az autóban, hány személyt lehet elszállítani a mentendő járművön kívül? 2 ember elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében az autó valamilyen okból nem vezethető. Az autószállításnál ez általában nem igaz, a szállítás csak a gyorsabb haladás érdekében történik, viszont szinte tökéletesen megegyező körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

automuszakisegelyszolgalat Óbuda

Autómentés árak Óbuda

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Óbudai gépjármű mentés költségei.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

mobil autosegely Óbuda

Ha gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat bizalommal, akár vasárnap is! Bízzon bennünk, mert nem hagyjuk magára, a hibabejelentést követően haladéktalanul kiszállunk Önhöz, olcsó Óbudai autómentés non-stop 30/285-7558.