Autómentés Óbudaisziget

Autómentés Óbudaisziget éjjel-nappal

(30) 285 7558

Megfizethető összegért autómentés Óbudaisziget környékén, megállapodás szerint akár egész Magyarországon nyújtjuk a meghibásodás miatt használhatatlanná vált járművek mentését.
Autómentő Óbudaisziget

  • autómentő Óbudaisziget olcsón
  • autómentés külföldről
  • autószállító tréler Óbudaisziget
  • mobil autósegély Óbudaisziget
  • balesetes autó elszállítása Óbudaisziget
  • felborult autó mentése Óbudaisziget

Az ország teljes területén elérhető tevékenység, szóbeli megbeszélést követően akár az országon kívülről is biztosítjuk a bajba jutott gépjárművek mentesítését.

A szállított tételek sértetlenségét megőrizzük!

Az autómentést rekordidő alatt, kiváló színvonalon nyújtjuk!

Megoldjuk kisebb munkagépek szállítását is.

A mentést végző autónk az elérhető legkorszerűbb eszközökkel rendelkezik, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már hosszú ideje sikeresen mentjük a bajba jutott autókat, munkagépeket és sofőröket.

A főváros régiójában kb. 3/4 órán belül garantáljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megbeszélés alapján, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra.

Elvégezzük a műszaki hibás járművek számára való segítségnyújtást és szállítást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink eszközeit folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb technikával tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Belföldön nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. futómű- és fékszerelés, illetve beállítás stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk megköszönte már, hogy a lehető leggyorsabban megint autójába ülhessen.

gepjarmuassistance

Többször felmerülő kérdések

Autópályán lerobbant autó mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt autó elszállítása lebonyolítható-e? Meg tudjuk oldani, ha a jármű állapota megengedi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, előre álló kerekek).

Felborult kocsit lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés során nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány gépjárművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű gépjárműből 2 is szállítható.
Ha többen ülnek a gépjárműben, hány személyt tudnak elszállítani a működésképtelenné vált kocsin kívül? 2 személy szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk az autó valamilyen okból nem vezethető. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás lényegét tekintve a gyorsabb haladás érdekében történik, azonban nagyjából hasonló feltételek igazak, mint a mentés esetében.

lerobbantautoelszallitasa Óbudaisziget

Autómentés árak Óbudaisziget

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Óbudaiszigeti gépkocsimentési költségei.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyal segelyszolgalat Óbudaisziget

Ha leáll az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat bizalommal, akár hétvégén is! Bízzon bennünk, mert nem hagyjuk cserben, hanem haladéktalanul kiszállunk Önhöz, versenyképes áron végzett Óbudaiszigeti autómentés non-stop 30/285-7558.