Autómentés Őrbottyán

Autómentés Őrbottyán éjjel-nappal

30/285-7558

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés Őrbottyán környékén, megegyezés alapján egész Magyarországon biztosítjuk a baleset miatt használhatatlanná vált gépkocsik mentését.
automento csorlovel Őrbottyán

  • autómentő Őrbottyán olcsón
  • autószállítás Angliából
  • tréler Őrbottyán
  • helyszíni autójavítás Őrbottyán
  • üzemképtelen autó mentése Őrbottyán
  • lerobbant autó mentése Őrbottyán

Belföldön országosan igénybe vehető tevékenység, megegyezés szerint akár külföldön is végezzük az üzemképtelen járművek mentését.

A szállított tételek sértetlenségét megőrizzük!

Az autómentést egyedülálló gyorsasággal, kiemelkedő színvonalon nyújtjuk!

Vállaljuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

A mentést végző autónk modern eszközökkel bír, tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje sikeresen mentjük a működésképtelen járműveket és sofőröket.

A főváros területén kb. 3/4 órán belül szavatoljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 60 percen belül tudunk indulni.

Elvégezzük a műszakilag meghibásodott járművek mentesítését és szállítást is.

Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink felszereltségét minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb technikával tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a mentés és az elszállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Belföldön nem számolunk fel autópálya matrica díjat.

Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. futómű- és fékszerelés, illetve beállítás stb.).

Teljes körű biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk kérte eddig is, hogy a lehető legrövidebb idő alatt ismét autójába ülhessen.

autosegelyszolgalat Őrbottyán

Többször felmerülő kérdések

Autópályán lerobbant kocsi meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, különben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt autó elszállítása kivitelezhető-e? Akkor, ha a gépjármű állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, üresben van, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult járművet lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés alkalmával nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány kocsit tudnak egyszerre szállítani? Kis méretű autóból 2 is szállítható.
Ha a sofőrön kívül mások is ülnek az autóban, hány személyt tudnak elszállítani az üzemelésre képtelenné vált járművön kívül? Két ember elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a jármű általában valamiért nem képes önálló haladásra. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás csupán a gyorsabb haladás végett történik, azonban nagyjából hasonló feltételek igazak, mint a mentés esetében.

automentes Őrbottyán

Autómentés árak Őrbottyán

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Őrbottyáni mentesítés árai.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyalautomento Őrbottyán

Amennyiben gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat bizalommal, akár hétvégén is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, ugyanis nem hagyjuk a bajban, a helyzet felmérése után haladéktalanul kiszállunk Önhöz, versenyképes áron végzett Őrbottyáni autómentés 0-24 (30) 285 7558.