Autómentés Pálvölgy

Autómentés Pálvölgy éjjel-nappal

06 30 285-75-58

Megfizethető összegért autómentés Pálvölgy környékén, szükség esetén országosan is nyújtjuk a meghibásodás miatt használhatatlanná vált gépkocsik mentesítését. automento csorlovel Pálvölgy

Belföldön országosan igénybe vehető szolgáltatás, egyeztetés alapján akár az országon kívülről is biztosítjuk a működésképtelen autók elszállítását. A rakomány biztonságára garanciát vállalunk! Az autómentést gyorsan, kiemelkedő színvonalon végezzük! Megoldjuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

Autómentő járművünk modern eszközökkel bír, tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően már évek óta sikeresen mentjük a bajba jutott járműveket és sofőröket.

A főváros régiójában mintegy háromnegyed órán belül szavatoljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 60 percen belül képesek vagyunk az indulásra. Elvégezzük az üzemképtelen járművek mentését és vontatást is. Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink szerszámait minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb technikával tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Belföldön nem számlázunk ki autópálya matrica díjat. Díjtalan tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. eredetiségvizsgálat és műszaki vizsgáztatás stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk igénybe vette, hogy a lehető leggyorsabban megint autójába ülhessen.

gepjarmuassistance

Többször felmerülő kérdések

Autópályán működésképtelenné vált autó mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt autó elszállítása lebonyolítható-e? Akkor, ha a gépjármű állapota megengedi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek). Felborult kocsit lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés közben nem szenved helyrehozhatatlan károkat. Hány járművet tudnak egyszerre szállítani? Kisebb autóból akár kettőt is. Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a járműben, hány személyt tudnak elszállítani a mentendő járművön kívül? Két ember elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a kocsi valamilyen okból nem vezethető. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás csak a gyorsabb haladás végett történik, de gyakorlatilag azonos feltételek igazak, mint a mentés esetében.

automuszakisegelyszolgalat Pálvölgy

Autómentés árak Pálvölgy

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Pálvölgyi gépjármű mentés árai. Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek! olcso automento Pálvölgy Ha gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket nyugodtan, akár éjjel is! Bízzon bennünk, mivel nem hagyjuk cserben, hanem haladéktalanul kiszállunk Önhöz, megfizethető Pálvölgyi autómentés 0-24 (30) 285 7558.