Autómentés Pesthidegkút-Ófalu

Autómentés Pesthidegkút-Ófalu 0-24

30/285-7558

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés Pesthidegkút-Ófalu környékén, szükség esetén országosan is vállaljuk a baleset miatt üzemképtelenné vált autók mentesítését. automento csorlovel Pesthidegkút-Ófalu

Belföldön országosan igénybe vehető tevékenység, egyeztetés alapján akár az országon kívülről is vállaljuk az üzemképtelen járművek mentését. A szállított tételek épségét szavatoljuk! Tevékenységünket gyorsan, az országban párját ritkító színvonalon kínáljuk! Vállaljuk kisgépek szállítását is.

Autómentő járművünk az elérhető legkorszerűbb kiegészítő gépparkkal bír, tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően már évek óta az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a bajba jutott autókat, munkagépeket és autósokat.

A főváros régiójában 30-45 percen belül vállaljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 1 órán belül tudunk indulni. Elvégezzük a műszakilag meghibásodott járművek számára való segítségnyújtást és vontatást is. Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink eszközeit folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb gépekkel tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Magyarországon nem kérünk autópálya matrica díjat. Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. szélvédőjavítás és szélvédőcsere stb.).

Teljes körű biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk megköszönte már, hogy a lehető leggyorsabban újfent autójába ülhessen.

sarga angyal Pesthidegkút-Ófalu

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán lerobbant kocsi mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt kocsi elszállítása megoldható-e? Akkor, ha az autó állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek). Felborult kocsit lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés közben nem szenved helyrehozhatatlan károkat. Hány autót tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb gépjárműből akár kettőt is. Ha többen ülnek a gépjárműben, hány személyt tudnak elszállítani az üzemelésre képtelenné vált autón kívül? 2 ember elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a jármű általában valamiért nem vezethető. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás mindössze a gyorsabb haladás végett történik, viszont szinte tökéletesen megegyező feltételek igazak, mint a mentés esetében.

automentes Pesthidegkút-Ófalu

Autómentés árak Pesthidegkút-Ófalu

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Pesthidegkút-Ófalui mentesítés költségei. Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek! olcso automento Pesthidegkút-Ófalu Ha lerobban az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem tárcsázza forródrót vonalunkat bizalommal, akár vasárnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mert nem hagyjuk cserben, a hibabejelentést követően haladéktalanul kiszállunk Önhöz, megfizethető Pesthidegkút-Ófalui autómentés non-stop 06 30 285-75-58.