Autómentés Péterhegy

Autómentés Péterhegy hétvégén

06 30 285-75-58

Megfizethető összegért autómentés Péterhegy régiójában, megállapodás szerint akár egész Magyarországon nyújtjuk a baleset miatt mozgásképtelenné vált járművek mentesítését.
Autómentő Péterhegy

  • autómentő Péterhegy
  • nemzetközi autómentés
  • autószállító tréler Péterhegy
  • autósegély Péterhegy
  • balesetes autó elszállítása Péterhegy
  • felborult autó mentése Péterhegy

Belföldön országosan elérhető tevékenység, szóbeli megbeszélést követően akár külföldön is biztosítjuk az üzemképtelen gépkocsik mentését.

A rakomány sértetlenségét megőrizzük!

Tevékenységünket rekordidő alatt, az országban párját ritkító színvonalon nyújtjuk!

Megoldjuk kisgépek szállítását is.

Autómentő járművünk modern eszközökkel rendelkezik, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a bajba jutott gépkocsikat és sofőröket.

A főváros vonzáskörzetében kb. 3/4 órán belül szavatoljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra.

Elvégezzük a műszakilag meghibásodott autók számára való segítségnyújtást és vontatást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink eszközeit folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb technikával tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a mentés és a szállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Belföldön nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. motorszerelés és -felújítás stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk igénybe vette, hogy a lehető leggyorsabban ismét vezethesse a kedvenc kocsiját.

koccanasosautomentese Péterhegy

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán lerobbant autó meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt jármű elszállítása kivitelezhető-e? Akkor, ha az autó állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult járművet lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés alkalmával nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány járművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű autóból 2 is szállítható.
Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a járműben, hány személyt tudnak elszállítani az üzemelésre képtelenné vált kocsin kívül? 2 személy elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a gépjármű általában valamiért működésképtelenné vált. Az autószállításnál ez általában nem igaz, a szállítás csak a gyorsabb haladás céljából történik, azonban nagyjából hasonló feltételek igazak, mint az előző esetben.

automentes Péterhegy

Autómentés árak Péterhegy

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Péterhegyi gépkocsimentés árai.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

mobil autosegely Péterhegy

Amennyiben lerobban az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket bizalommal, akár vasárnap is! Bízzon bennünk, mivel nem hagyjuk cserben, a helyzet felmérése után segítségére sietünk, kedvező árú Péterhegyi autómentés 0-24 06 30 285-75-58.