Autómentés Péteri

Autómentés Péteri non-stop

(30) 285 7558

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés Péteri régiójában, bizonyos esetekben egész Magyarországon kínáljuk a bármilyen okból mozgásképtelenné vált járművek mentesítését.
gyors autoszerviz Péteri

  • autómentő Péteri
  • autószállítás olcsón külföldről
  • tréler Péteri
  • mobil autósegély Péteri
  • üzemképtelen autó mentése Péteri
  • bezárt autó nyitása Péteri

Az ország teljes területén rendelkezésre álló szolgáltatás, megegyezés szerint akár az országon kívülről is vállaljuk a bajba jutott gépkocsik mentését.

A rakomány sértetlenségét megőrizzük!

Tevékenységünket rekordidő alatt, kitűnő színvonalon végezzük!

Vállaljuk kisgépek szállítását is.

A mentést végző autónk modern kiegészítő gépparkkal bír, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a bajba jutott autókat, munkagépeket és sofőröket.

A főváros területén mintegy háromnegyed órán belül vállaljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megbeszélés alapján, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra.

Vállaljuk az üzemképtelen járművek számára való segítségnyújtást és szállítást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink eszközeit minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb gépekkel tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a mentés és a szállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Magyarországon nem számolunk fel autópálya matrica díjat.

Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. autóvillamosság, autódiagnosztika stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk igénybe vette, hogy a lehető legrövidebb idő alatt újfent használni tudja a járművét.

sarga angyal Péteri

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán működésképtelenné vált jármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt gépjármű elszállítása lebonyolítható-e? Igen, ha az autó állapota megengedi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek).

Felborult gépjárművet lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés alkalmával nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány kocsit tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb kocsiból 2 is szállítható.
Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a kocsiban, hány személyt lehet elszállítani a mentendő járművön kívül? Két ember szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében az autó valamilyen okból nem képes önálló haladásra. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás lényegét tekintve a gyorsabb haladás érdekében történik, de gyakorlatilag azonos körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

lerobbantautoelszallitasa Péteri

Autómentés árak Péteri

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Péterii autómentés költségei.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

mobil autosegely Péteri

Ha segélyszolgálatra szorul az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat nyugodtan, akár éjjel is! Bízzon bennünk, mivel nem hagyjuk a bajban, a helyzet felmérése után haladéktalanul kiszállunk Önhöz, kedvezményes Péterii autómentés 0-24 (30) 285 7558.