Autómentés Petneházyrét

Autómentés Petneházyrét non-stop

06 30 285-75-58

Megfizethető összegért autómentés Petneházyrét régiójában, megállapodás szerint akár egész belföldön vállaljuk a bármilyen okból üzemképtelenné vált járművek mentését. autovontatas Petneházyrét

Belföldön országosan igénybe vehető szolgáltatás, egyeztetés alapján akár külföldön is biztosítjuk a működésképtelen gépkocsik mentesítését. A szállított tételek biztonságára garanciát vállalunk! Tevékenységünket rekordidő alatt, kiemelkedő színvonalon kínáljuk! Megoldjuk kisebb munkagépek szállítását is.

Autómentő járművünk nyugati minőségű kiegészítő gépparkkal bír, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már évek óta az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a működésképtelen járműveket és sofőröket.

A főváros vonzáskörzetében 30-45 percen belül garantáljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 60 percen belül képesek vagyunk az indulásra. Elvégezzük a műszaki hibás autók mentését és szállítást is. Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink eszközeit minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb technikával tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem számolunk fel autópálya matrica díjat. Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. szélvédőjavítás és szélvédőcsere stb.).

Teljes körű biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk megköszönte már, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megint használni tudja a járművét.

sarga angyal Petneházyrét

Hasznos információk

Autópályán lerobbant kocsi mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt autó elszállítása kivitelezhető-e? Igen, ha az autó állapota megengedi (kiengedett kézifék, üresben van, előre álló kerekek). Felborult gépjárművet lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés alkalmával nem éri visszafordíthatatlan károsodás. Hány járművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű gépjárműből 2 is szállítható. Ha többen ülnek a kocsiban, hány személyt tudnak elszállítani a működésképtelenné vált kocsin kívül? Két ember elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a gépjármű általában valamiért működésképtelenné vált. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás mindössze a gyorsabb haladás érdekében történik, azonban nagyjából hasonló körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

automentes Petneházyrét

Autómentés árak Petneházyrét

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Petneházyréti gépkocsimentési anyagi vonzatai. Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek! sargaangyal segelyszolgalat Petneházyrét Amennyiben lerobban az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem tárcsázza forródrót vonalunkat nyugodtan, akár éjjel is! Bízzon bennünk, ugyanis nem hagyjuk a bajban, a hibabejelentést követően haladéktalanul kiszállunk Önhöz, megfizethető Petneházyréti autómentés 0-24 06 30 285-75-58.