Autómentés Pilisborosjenő

Autómentés Pilisborosjenő 0-24

(30) 285 7558

Versenyképes díjért autómentés Pilisborosjenő területén, megállapodás szerint akár egész belföldön kínáljuk a baleset miatt mozgásképtelenné vált járművek mentesítését.
autovontatas Pilisborosjenő

  • autómentés 0-24 Pilisborosjenő
  • nemzetközi autómentés
  • tréler Pilisborosjenő
  • mobil autósegély Pilisborosjenő
  • üzemképtelen autó mentése Pilisborosjenő
  • lerobbant autó mentése Pilisborosjenő

Belföldön országosan igénybe vehető szolgáltatás, telefonos megállapodás után akár az országon kívülről is végezzük a bajba jutott gépkocsik mentését.

A rakomány sértetlenségét megőrizzük!

Az autómentést egyedülálló gyorsasággal, kiemelkedő színvonalon végezzük!

Vállaljuk kisebb munkagépek szállítását is.

A mentést végző autónk nyugati minőségű felszereléssel bír, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már évek óta sikeresen mentjük az üzemképtelen gépkocsikat és autósokat.

A főváros régiójában mintegy háromnegyed órán belül szavatoljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megbeszélés alapján, akár 60 percen belül képesek vagyunk az indulásra.

Elvégezzük a műszakilag meghibásodott járművek mentését és vontatást is.

Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink eszközeit fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb gépekkel tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. eredetiségvizsgálat és műszaki vizsgáztatás stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk kérte eddig is, hogy a lehető leggyorsabban megint autójába ülhessen.

koccanasosautomentese Pilisborosjenő

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán működésképtelenné vált autó mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt autó elszállítása megoldható-e? Meg tudjuk oldani, ha a kocsi állapota megengedi (kiengedett kézifék, üresben van, előre álló kerekek).

Felborult járművet lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés során nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány autót tudnak egyszerre szállítani? Kis méretű gépjárműből akár kettőt is.
Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a járműben, hány személyt tudnak elszállítani a mentendő járművön kívül? Két személy szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében a jármű valamilyen okból nem vezethető. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás csak a gyorsabb haladás céljából történik, azonban nagyjából hasonló körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

lerobbantautoelszallitasa Pilisborosjenő

Autómentés árak Pilisborosjenő

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Pilisborosjenői gépkocsimentési anyagi vonzatai.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

olcso automento Pilisborosjenő

Amennyiben lerobban az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket bizalommal, akár éjjel is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, ugyanis nem hagyjuk cserben, hanem haladéktalanul kiszállunk Önhöz, kedvező árú Pilisborosjenői autómentés non-stop 30/285-7558.