Autómentés Piliscsaba

Autómentés Piliscsaba 0-24

06 30 285-75-58

Kedvező áron autómentés Piliscsaba vonzáskörzetében, szükség esetén országosan is biztosítjuk a baleset miatt mozgásképtelenné vált autók mentesítését.
autovontatas Piliscsaba

  • autómentés 0-24 Piliscsaba
  • autószállítás olcsón külföldről
  • tréler kölcsönzés Piliscsaba
  • autósegély Piliscsaba
  • balesetes autó elszállítása Piliscsaba
  • bezárt autó nyitása Piliscsaba

Egész Magyarországon rendelkezésre álló szolgáltatás, telefonos megállapodás után akár külföldön is végezzük a működésképtelen gépkocsik elszállítását.

A szállított tételek épségét szavatoljuk!

Az autómentést gyorsan, az országban párját ritkító színvonalon kínáljuk!

Megoldjuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

Autómentő járművünk az elérhető legkorszerűbb eszközökkel bír, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje sikeresen mentjük a bajba jutott gépkocsikat és autósokat.

A főváros vonzáskörzetében kb. 3/4 órán belül garantáljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 60 percen belül tudunk indulni.

Elvégezzük a műszakilag meghibásodott gépkocsik mentesítését és vontatást is.

Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink eszközeit folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb gépekkel tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a mentés és az elszállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Magyarországon nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Díjtalan tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. futómű- és fékszerelés, illetve beállítás stb.).

Teljes körű biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk kérte eddig is, hogy a lehető legrövidebb idő alatt ismét vezethesse a kedvenc kocsiját.

koccanasosautomentese Piliscsaba

Hasznos információk

Autópályán lerobbant gépjármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt kocsi elszállítása lehetséges-e? Akkor, ha a kocsi állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult gépjárművet lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés közben nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány járművet tudnak egyszerre szállítani? Kisebb kocsiból 2 is szállítható.
Ha többen ülnek a gépjárműben, hány személyt tudnak elszállítani a mentendő autón kívül? Két ember elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a jármű valamilyen okból nem képes önálló haladásra. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás csak a gyorsabb haladás érdekében történik, de gyakorlatilag azonos körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

automentes Piliscsaba

Autómentés árak Piliscsaba

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Piliscsabai mentesítés árai.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

olcso automento Piliscsaba

Ha lerobban az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem tárcsázza forródrót vonalunkat bizalommal, akár ünnepnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mert nem hagyjuk cserben, a helyzet felmérése után haladéktalanul kiszállunk Önhöz, olcsó Piliscsabai autómentés 0-24 30/285-7558.