Autómentés Püspökszilágy

Autómentés Püspökszilágy éjjel-nappal

30/285-7558

Megfizethető összegért autómentés Püspökszilágy régiójában, megegyezés alapján egész belföldön vállaljuk a bármilyen okból üzemképtelenné vált gépkocsik mentesítését.
Autómentő Püspökszilágy

  • autómentés 0-24 Püspökszilágy
  • autószállítás Angliából
  • autószállító tréler Püspökszilágy
  • mobil autósegély Püspökszilágy
  • balesetes autó elszállítása Püspökszilágy
  • bezárt autó nyitása Püspökszilágy

Egész Magyarországon elérhető szolgáltatás, szóbeli megbeszélést követően akár az országon kívülről is vállaljuk a működésképtelen járművek elszállítását.

A rakomány épségét szavatoljuk!

Az autómentést gyorsan, kiemelkedő színvonalon végezzük!

Vállaljuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

A mentést végző autónk az elérhető legkorszerűbb eszközökkel bír, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már hosszú ideje sikeresen mentjük a működésképtelen autókat, munkagépeket és sofőröket.

A főváros régiójában 30-45 percen belül vállaljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 1 órán belül tudunk indulni.

Vállaljuk a műszaki hibás autók számára való segítségnyújtást és szállítást is.

Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink felszereltségét fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb technikával tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a mentés és az elszállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem számolunk fel autópálya matrica díjat.

Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. eredetiségvizsgálat és műszaki vizsgáztatás stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk megköszönte már, hogy a lehető leggyorsabban megint autójába ülhessen.

koccanasosautomentese Püspökszilágy

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán lerobbant jármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt jármű elszállítása lehetséges-e? Meg tudjuk oldani, ha az autó állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek).

Felborult járművet lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés közben nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány kocsit tudnak egyszerre szállítani? Kisebb kocsiból akár kettőt is.
Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a gépjárműben, hány személyt lehet elszállítani a mentendő járművön kívül? 2 személy szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a jármű valamilyen okból nem vezethető. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás mindössze a gyorsabb haladás érdekében történik, viszont szinte tökéletesen megegyező körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

automuszakisegelyszolgalat Püspökszilágy

Autómentés árak Püspökszilágy

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Püspökszilágyi gépkocsimentési költségei.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

olcso automento Püspökszilágy

Ha gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem tárcsázza forródrót vonalunkat nyugodtan, akár ünnepnap is! Bízzon bennünk, mert nem hagyjuk a bajban, hanem segítségére sietünk, kedvező árú Püspökszilágyi autómentés non-stop 30/285-7558.