Autómentés Rómaifürdő

Autómentés Rómaifürdő non-stop

06 30 285-75-58

Megfizethető összegért autómentés Rómaifürdő vonzáskörzetében, bizonyos esetekben országosan is vállaljuk a meghibásodás miatt üzemképtelenné vált gépkocsik mentesítését.
automento csorlovel Rómaifürdő

  • sárga angyal autómentés Rómaifürdő
  • autószállítás Angliából
  • tréler bérlés Rómaifürdő
  • mobil autósegély Rómaifürdő
  • üzemképtelen autó mentése Rómaifürdő
  • felborult autó mentése Rómaifürdő

Belföldön országosan rendelkezésre álló szolgáltatás, megegyezés szerint akár az országon kívülről is biztosítjuk a működésképtelen autók mentését.

A szállított tételek biztonságára garanciát vállalunk!

Tevékenységünket rekordidő alatt, kiváló színvonalon végezzük!

Vállaljuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

A mentést végző autónk modern felszereléssel rendelkezik, tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően már évek óta az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük az üzemképtelen járműveket és autósokat.

A főváros területén mintegy háromnegyed órán belül szavatoljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 60 percen belül képesek vagyunk az indulásra.

Elvégezzük a műszakilag meghibásodott járművek számára való segítségnyújtást és vontatást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink eszközeit fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb segédeszközökkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem kérünk autópálya matrica díjat.

Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. autóvillamosság, autódiagnosztika stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk kérte eddig is, hogy a lehető legrövidebb idő alatt ismét vezethesse a kedvenc kocsiját.

gepjarmuassistance

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán működésképtelenné vált jármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt jármű elszállítása kivitelezhető-e? Meg tudjuk oldani, ha az autó állapota megengedi (kiengedett kézifék, üresben van, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult kocsit lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés közben nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány gépjárművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű autóból 2 is szállítható.
Ha többen ülnek a gépjárműben, hány személyt lehet elszállítani a működésképtelenné vált gépjárművön kívül? 2 ember elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében a kocsi valamilyen okból nem vezethető. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás legfőképpen a gyorsabb haladás céljából történik, viszont szinte tökéletesen megegyező feltételek igazak, mint a mentés esetében.

automuszakisegelyszolgalat Rómaifürdő

Autómentés árak Rómaifürdő

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Rómaifürdői gépjármű mentés anyagi vonzatai.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

olcso automento Rómaifürdő

Amennyiben segélyszolgálatra szorul az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem tárcsázza forródrót vonalunkat bizalommal, akár hétvégén is! Bízzon bennünk, mert nem hagyjuk magára, a hibabejelentést követően segítségére sietünk, olcsó Rómaifürdői autómentés éjjel-nappal 30/285-7558.