Autómentés Sülysáp

Autómentés Sülysáp non-stop

30/285-7558

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés Sülysáp vonzáskörzetében, megegyezés alapján országosan is vállaljuk a baleset miatt üzemképtelenné vált járművek mentesítését.
automento csorlovel Sülysáp

  • autómentő Sülysáp olcsón
  • autószállítás olcsón külföldről
  • tréler Sülysáp
  • autósegély Sülysáp
  • balesetes autó elszállítása Sülysáp
  • lerobbant autó mentése Sülysáp

Az ország teljes területén igénybe vehető tevékenység, megegyezés szerint akár külföldön is végezzük a bajba jutott járművek mentését.

A rakomány biztonságára garanciát vállalunk!

Az autómentést gyorsan, kiemelkedő színvonalon végezzük!

Vállaljuk kisgépek szállítását is.

Autómentő járművünk az elérhető legkorszerűbb felszereléssel rendelkezik, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a működésképtelen autókat, munkagépeket és sofőröket.

A főváros vonzáskörzetében mintegy háromnegyed órán belül szavatoljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra.

Vállaljuk az üzemképtelen járművek mentesítését és vontatást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink eszközeit minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb segédeszközökkel tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a mentés és a szállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Magyarországon nem számolunk fel autópálya matrica díjat.

Díjtalan tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. autóvillamosság, autódiagnosztika stb.).

Teljes körű biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk megköszönte már, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megint használni tudja a járművét.

koccanasosautomentese Sülysáp

Többször felmerülő kérdések

Autópályán működésképtelenné vált kocsi meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, különben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt kocsi elszállítása kivitelezhető-e? Meg tudjuk oldani, ha a kocsi állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult kocsit lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés közben nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány gépjárművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű járműből akár kettőt is.
Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a gépjárműben, hány személyt tudnak elszállítani a mentendő kocsin kívül? 2 személy elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a gépjármű általában valamiért nem vezethető. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás mindössze a gyorsabb haladás végett történik, de gyakorlatilag azonos feltételek igazak, mint az előző esetben.

automuszakisegelyszolgalat Sülysáp

Autómentés árak Sülysáp

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Sülysápi autómentés árai.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyalautomento Sülysáp

Amennyiben segélyszolgálatra szorul az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket bizalommal, akár vasárnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, ugyanis nem hagyjuk magára, hanem segítségére sietünk, kedvező árú Sülysápi autómentés éjjel-nappal 30/285-7558.