Autómentés Szada

Autómentés Szada 0-24

30/285-7558

Megfizethető összegért autómentés Szada régiójában, bizonyos esetekben egész Magyarországon biztosítjuk a meghibásodás miatt üzemképtelenné vált autók mentését.
gyors autoszerviz Szada

  • autómentő Szada olcsón
  • nemzetközi autómentés
  • tréler Szada
  • helyszíni autójavítás Szada
  • üzemképtelen autó mentése Szada
  • bezárt autó nyitása Szada

Belföldön országosan elérhető tevékenység, telefonos megállapodás után akár külföldön is végezzük az üzemképtelen autók mentését.

A rakomány sértetlenségét megőrizzük!

Tevékenységünket rekordidő alatt, kitűnő színvonalon biztosítjuk!

Vállaljuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

A mentést végző autónk nyugati minőségű felszereléssel rendelkezik, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már hosszú ideje sikeresen mentjük a bajba jutott járműveket és autósokat.

A főváros környékén 30-45 percen belül szavatoljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megbeszélés alapján, akár 60 percen belül tudunk indulni.

Vállaljuk az üzemképtelen járművek számára való segítségnyújtást és szállítást is.

Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink eszközeit fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb technikával tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Magyarországon nem számolunk fel autópálya matrica díjat.

Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. motorszerelés és -felújítás stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk igénybe vette, hogy a lehető legrövidebb idő alatt újfent autójába ülhessen.

koccanasosautomentese Szada

Többször felmerülő kérdések

Autópályán lerobbant jármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt autó elszállítása lehetséges-e? Meg tudjuk oldani, ha a kocsi állapota megengedi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult kocsit lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés folytán nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány autót tudnak egyszerre szállítani? Kis méretű járműből 2 is szállítható.
Ha a sofőrön kívül mások is ülnek az autóban, hány személyt tudnak elszállítani a mentendő járművön kívül? Két ember elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében a jármű általában valamiért működésképtelenné vált. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás csupán a gyorsabb haladás érdekében történik, de gyakorlatilag azonos feltételek igazak, mint a mentés esetében.

automuszakisegelyszolgalat Szada

Autómentés árak Szada

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Szadai gépjármű mentés költségei.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyal segelyszolgalat Szada

Ha segélyszolgálatra szorul az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem tárcsázza forródrót vonalunkat bizalommal, akár hétvégén is! Bízzon bennünk, ugyanis nem hagyjuk magára, hanem haladéktalanul kiszállunk Önhöz, versenyképes áron végzett Szadai autómentés éjjel-nappal 30/285-7558.