Autómentés Szemlőhegy

Autómentés Szemlőhegy éjjel-nappal

06 30 285-75-58

Megfizethető összegért autómentés Szemlőhegy területén, megegyezés alapján országosan is nyújtjuk a baleset miatt mozgásképtelenné vált autók mentését. Autómentő Szemlőhegy

Az ország teljes területén elérhető szolgáltatás, megegyezés szerint akár külföldön is vállaljuk az üzemképtelen gépkocsik elszállítását. A szállított tételek biztonságára garanciát vállalunk! Az autómentést egyedülálló gyorsasággal, az országban párját ritkító színvonalon kínáljuk! Megoldjuk kisebb munkagépek szállítását is.

Autómentő járművünk modern felszereléssel rendelkezik, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje sikeresen mentjük az üzemképtelen gépkocsikat és autósokat.

Budapesten 30-45 percen belül szavatoljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra. Elvégezzük az üzemképtelen gépkocsik számára való segítségnyújtást és vontatást is. Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink eszközeit folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb technikával tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem számolunk fel autópálya matrica díjat. Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. szélvédőjavítás és szélvédőcsere stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk igénybe vette, hogy a lehető leggyorsabban megint használni tudja a járművét.

sarga angyal Szemlőhegy

Hasznos információk

Autópályán működésképtelenné vált autó mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt kocsi elszállítása lehetséges-e? Akkor, ha a gépjármű állapota megengedi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek). Felborult gépjárművet lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés alkalmával nem szenved helyrehozhatatlan károkat. Hány kocsit tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű gépjárműből akár kettőt is. Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a járműben, hány személyt lehet elszállítani a mentendő autón kívül? Két ember szállítása oldható meg.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a gépjármű valamilyen okból működésképtelenné vált. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás csupán a gyorsabb haladás érdekében történik, viszont szinte tökéletesen megegyező feltételek igazak, mint a mentés esetében.

automento Szemlőhegy

Autómentés árak Szemlőhegy

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Szemlőhegyi autómentés költségei. Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek! mobil autosegely Szemlőhegy Amennyiben segélyszolgálatra szorul az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket bizalommal, akár éjjel is! Bízzon bennünk, ugyanis nem hagyjuk magára, a hibabejelentést követően segítségére sietünk, versenyképes áron végzett Szemlőhegyi autómentés 0-24 (30) 285 7558.