Autómentés Szentendre

Autómentés Szentendre non-stop

(30) 285 7558

Kedvező áron autómentés Szentendre területén, megegyezés alapján egész Magyarországon kínáljuk a bármilyen okból üzemképtelenné vált járművek mentését.
autovontatas Szentendre

  • autómentő Szentendre
  • autómentés külföldről
  • tréler bérlés Szentendre
  • helyszíni autójavítás Szentendre
  • balesetes autó elszállítása Szentendre
  • felborult autó mentése Szentendre

Az ország teljes területén elérhető tevékenység, egyeztetés alapján akár az országon kívülről is vállaljuk a bajba jutott járművek mentesítését.

A rakomány sértetlenségét megőrizzük!

Tevékenységünket egyedülálló gyorsasággal, az országban párját ritkító színvonalon nyújtjuk!

Vállaljuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

Autómentő járművünk az elérhető legkorszerűbb felszereléssel rendelkezik, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már évek óta az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a működésképtelen gépkocsikat és autósokat.

Budapesten 30-45 percen belül szavatoljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 60 percen belül képesek vagyunk az indulásra.

Vállaljuk a műszaki hibás autók mentesítését és szállítást is.

Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink felszereltségét minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb gépekkel tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a mentés és a szállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Belföldön nem kérünk autópálya matrica díjat.

Díjtalan tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. futómű- és fékszerelés, illetve beállítás stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk igénybe vette, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megint használni tudja a járművét.

sarga angyal Szentendre

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán működésképtelenné vált kocsi meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt autó elszállítása lebonyolítható-e? Igen, ha a jármű állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult járművet lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés alkalmával nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány gépjárművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű gépjárműből akár kettőt is.
Ha a sofőrön kívül mások is ülnek az autóban, hány személyt tudnak elszállítani a működésképtelenné vált autón kívül? Két ember elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a jármű általában valamiért működésképtelenné vált. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás mindössze a gyorsabb haladás céljából történik, azonban nagyjából hasonló feltételek igazak, mint a mentés esetében.

automentes Szentendre

Autómentés árak Szentendre

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Szentendrei gépkocsimentési anyagi vonzatai.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

mobil autosegely Szentendre

Amennyiben leáll az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket nyugodtan, akár vasárnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, ugyanis nem hagyjuk a bajban, a hibabejelentést követően haladéktalanul kiszállunk Önhöz, megfizethető Szentendrei autómentés 0-24 30/285-7558.