Autómentés Szentimreváros 0-24

Autómentés Szentimreváros 0-24

(30) 285 7558

Kedvező áron autómentés Szentimreváros vonzáskörzetében, szükség esetén egész belföldön vállaljuk a baleset miatt mozgásképtelenné vált járművek mentesítését.
gyors autoszerviz Szentimreváros

  • sárga angyal autómentés Szentimreváros
  • autószállítás olcsón külföldről
  • tréler bérlés Szentimreváros
  • autósegély Szentimreváros
  • sérült autó elszállítása Szentimreváros
  • lerobbant autó mentése Szentimreváros

Az ország teljes területén rendelkezésre álló tevékenység, egyeztetés alapján akár külföldön is biztosítjuk a működésképtelen gépjárművek mentését.

A rakomány épségét szavatoljuk!

Tevékenységünket rekordidő alatt, kitűnő színvonalon végezzük!

Vállaljuk kisgépek szállítását is.

Autómentő járművünk az elérhető legkorszerűbb eszközökkel bír, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük az üzemképtelen járműveket és sofőröket.

A főváros területén kb. 3/4 órán belül szavatoljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra.

Elvégezzük az üzemképtelen gépkocsik mentését és vontatást is.

Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink eszközeit folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb technikával tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a mentés és az elszállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem számolunk fel autópálya matrica díjat.

Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. motorszerelés és -felújítás stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk megköszönte már, hogy a lehető leggyorsabban ismét használni tudja a járművét.

sarga angyal Szentimreváros

Többször felmerülő kérdések

Autópályán működésképtelenné vált kocsi mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt kocsi elszállítása lebonyolítható-e? Akkor, ha a kocsi állapota megengedi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek).

Felborult autót lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés során nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány autót tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű gépjárműből akár kettőt is.
Ha többen ülnek a gépjárműben, hány személyt tudnak elszállítani a mentendő autón kívül? 2 személy elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében a gépjármű általában valamiért működésképtelenné vált. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás csupán a gyorsabb haladás céljából történik, azonban nagyjából hasonló körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

lerobbantautoelszallitasa Szentimreváros

Autómentés árak Szentimreváros

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Szentimrevárosi gépkocsimentés árai.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

olcso automento Szentimreváros

Ha lerobban az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat bizalommal, akár vasárnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mivel nem hagyjuk a bajban, hanem segítségére sietünk, megfizethető Szentimrevárosi autómentés 0-24 (30) 285 7558.