Autómentés Szépilona

Autómentés Szépilona non-stop

(30) 285 7558

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés Szépilona környékén, megegyezés alapján egész Magyarországon biztosítjuk a meghibásodás miatt mozgásképtelenné vált autók mentesítését. Autómentő Szépilona

Egész Magyarországon elérhető szolgáltatás, megegyezés szerint akár az országon kívülről is biztosítjuk a működésképtelen gépkocsik mentését. A szállított tételek biztonságára garanciát vállalunk! Az autómentést rekordidő alatt, kiváló színvonalon nyújtjuk! Vállaljuk kisgépek szállítását is.

Autómentő járművünk modern felszereléssel bír, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már évek óta sikeresen mentjük az üzemképtelen autókat, munkagépeket és sofőröket.

Budapesten 30-45 percen belül vállaljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megbeszélés alapján, akár 60 percen belül tudunk indulni. Elvégezzük a műszakilag meghibásodott gépkocsik számára való segítségnyújtást és szállítást is. Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink felszereltségét fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb segédeszközökkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem kérünk autópálya matrica díjat. Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. eredetiségvizsgálat és műszaki vizsgáztatás stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk igénybe vette, hogy a lehető leggyorsabban ismét használni tudja a járművét.

autosegelyszolgalat Szépilona

Többször felmerülő kérdések

Autópályán működésképtelenné vált autó mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt autó elszállítása kivitelezhető-e? Akkor, ha a gépjármű állapota megengedi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek). Felborult kocsit lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés alkalmával nem szenved helyrehozhatatlan károkat. Hány kocsit tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb kocsiból akár kettőt is. Ha a sofőrön kívül mások is ülnek az autóban, hány személyt lehet elszállítani az üzemelésre képtelenné vált járművön kívül? 2 ember szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a kocsi valamilyen okból nem képes önálló haladásra. Az autószállításnál ez általában nem igaz, a szállítás csak a gyorsabb haladás érdekében történik, azonban nagyjából hasonló feltételek igazak, mint a mentés esetében.

automentes Szépilona

Autómentés árak Szépilona

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Szépilonai gépjármű mentés anyagi vonzatai. Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek! olcso automento Szépilona Ha gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket nyugodtan, akár éjjel is! Bízzon bennünk, mert nem hagyjuk cserben, a helyzet felmérése után segítségére sietünk, kedvező árú Szépilonai autómentés 0-24 (30) 285 7558.