Autómentés Szépvölgy

Autómentés Szépvölgy éjjel-nappal

(30) 285 7558

Versenyképes díjért autómentés Szépvölgy vonzáskörzetében, megállapodás szerint akár egész Magyarországon nyújtjuk a meghibásodás miatt használhatatlanná vált járművek mentesítését. Autómentő Szépvölgy

Belföldön országosan igénybe vehető szolgáltatás, telefonos megállapodás után akár külföldön is vállaljuk a bajba jutott gépjárművek mentését. A rakomány épségét szavatoljuk! Tevékenységünket rekordidő alatt, kiváló színvonalon nyújtjuk! Megoldjuk kisebb munkagépek szállítását is.

A mentést végző autónk nyugati minőségű felszereléssel rendelkezik, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje sikeresen mentjük az üzemképtelen járműveket és autósokat.

A főváros területén mintegy háromnegyed órán belül vállaljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 60 percen belül tudunk indulni. Vállaljuk az üzemképtelen gépkocsik mentését és szállítást is. Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink felszereltségét fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb segédeszközökkel tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Belföldön nem számlázunk ki autópálya matrica díjat. Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. szélvédőjavítás és szélvédőcsere stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk megköszönte már, hogy a lehető leggyorsabban ismét vezethesse a kedvenc kocsiját.

koccanasosautomentese Szépvölgy

Többször felmerülő kérdések

Autópályán működésképtelenné vált jármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt gépjármű elszállítása lebonyolítható-e? Igen, ha a gépjármű állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek). Felborult kocsit lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés közben nem éri visszafordíthatatlan károsodás. Hány autót tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb kocsiból 2 is szállítható. Ha többen ülnek a kocsiban, hány személyt lehet elszállítani a mentendő gépjárművön kívül? Két személy elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében az autó általában valamiért nem vezethető. Az autószállításnál ez általában nem igaz, a szállítás csak a gyorsabb haladás céljából történik, azonban nagyjából hasonló feltételek igazak, mint a mentés esetében.

lerobbantautoelszallitasa Szépvölgy

Autómentés árak Szépvölgy

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Szépvölgyi autómentés díjaink. Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek! olcso automento Szépvölgy Ha gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem tárcsázza forródrót vonalunkat bizalommal, akár vasárnap is! Bízzon bennünk, mivel nem hagyjuk a bajban, a helyzet felmérése után segítségére sietünk, olcsó Szépvölgyi autómentés 0-24 (30) 285 7558.