Autómentés Szigetbecse

Autómentés Szigetbecse non-stop

30/285-7558

Megfizethető összegért autómentés Szigetbecse régiójában, bizonyos esetekben országosan is biztosítjuk a baleset miatt mozgásképtelenné vált gépkocsik mentesítését.
Autómentő Szigetbecse

  • autómentés 0-24 Szigetbecse
  • autómentés külföldről
  • tréler Szigetbecse
  • helyszíni autójavítás Szigetbecse
  • sérült autó elszállítása Szigetbecse
  • bezárt autó nyitása Szigetbecse

Egész Magyarországon igénybe vehető tevékenység, egyeztetés alapján akár az országon kívülről is vállaljuk a működésképtelen gépkocsik mentését.

A szállított tételek sértetlenségét megőrizzük!

Tevékenységünket gyorsan, kitűnő színvonalon biztosítjuk!

Megoldjuk kisebb munkagépek szállítását is.

Autómentő járművünk nyugati minőségű felszereléssel rendelkezik, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már évek óta az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a működésképtelen gépkocsikat és autósokat.

A főváros területén 30-45 percen belül szavatoljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra.

Vállaljuk a műszakilag meghibásodott járművek mentését és szállítást is.

Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink eszközeit minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb gépekkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem kérünk autópálya matrica díjat.

Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. autóvillamosság, autódiagnosztika stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk igénybe vette, hogy a lehető leggyorsabban ismét vezethesse a kedvenc kocsiját.

koccanasosautomentese Szigetbecse

Hasznos információk

Autópályán működésképtelenné vált kocsi meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt autó elszállítása lehetséges-e? Meg tudjuk oldani, ha a kocsi állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult járművet lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés alkalmával nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány járművet tudnak egyszerre szállítani? Kisebb kocsiból akár kettőt is.
Ha többen ülnek az autóban, hány személyt lehet elszállítani a mentendő autón kívül? Két ember szállítása oldható meg.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a kocsi általában valamiért működésképtelenné vált. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás legfőképpen a gyorsabb haladás céljából történik, viszont szinte tökéletesen megegyező körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

automento Szigetbecse

Autómentés árak Szigetbecse

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Szigetbecsei autómentés anyagi vonzatai.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

mobil autosegely Szigetbecse

Amennyiben gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket nyugodtan, akár ünnepnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, ugyanis nem hagyjuk magára, a hibabejelentést követően haladéktalanul kiszállunk Önhöz, versenyképes áron végzett Szigetbecsei autómentés 0-24 (30) 285 7558.