Autómentés Szigethalom

Autómentés Szigethalom 0-24

(30) 285 7558

Versenyképes díjért autómentés Szigethalom vonzáskörzetében, bizonyos esetekben egész Magyarországon nyújtjuk a baleset miatt üzemképtelenné vált autók mentését.
gyors autoszerviz Szigethalom

  • sárga angyal autómentés Szigethalom
  • autószállítás Angliából
  • autószállító tréler Szigethalom
  • mobil autósegély Szigethalom
  • balesetes autó elszállítása Szigethalom
  • bezárt autó nyitása Szigethalom

Az ország teljes területén elérhető tevékenység, telefonos megállapodás után akár az országon kívülről is végezzük a bajba jutott gépkocsik elszállítását.

A rakomány sértetlenségét megőrizzük!

Az autómentést egyedülálló gyorsasággal, kiemelkedő színvonalon kínáljuk!

Megoldjuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

A mentést végző autónk nyugati minőségű kiegészítő gépparkkal bír, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már évek óta az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a működésképtelen gépkocsikat és autósokat.

Budapesten kb. 3/4 órán belül vállaljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra.

Elvégezzük a műszakilag meghibásodott autók mentését és szállítást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink eszközeit fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb technikával tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Belföldön nem számolunk fel autópálya matrica díjat.

Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. szélvédőjavítás és szélvédőcsere stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk kérte eddig is, hogy a lehető legrövidebb idő alatt ismét vezethesse a kedvenc kocsiját.

gepjarmuassistance

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán lerobbant kocsi mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt jármű elszállítása kivitelezhető-e? Igen, ha a jármű állapota megengedi (kiengedett kézifék, üresben van, előre álló kerekek).

Felborult autót lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés során nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány gépjárművet tudnak egyszerre szállítani? Kisebb járműből akár kettőt is.
Ha többen ülnek a gépjárműben, hány személyt tudnak elszállítani az üzemelésre képtelenné vált autón kívül? 2 ember szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a gépjármű valamilyen okból nem képes önálló haladásra. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás mindössze a gyorsabb haladás céljából történik, viszont szinte tökéletesen megegyező feltételek igazak, mint a mentés esetében.

automuszakisegelyszolgalat Szigethalom

Autómentés árak Szigethalom

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Szigethalomi mentesítés költségei.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

olcso automento Szigethalom

Ha segélyszolgálatra szorul az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket bizalommal, akár hétvégén is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mert nem hagyjuk magára, a helyzet felmérése után segítségére sietünk, olcsó Szigethalomi autómentés éjjel-nappal 30/285-7558.