Autómentés Tabán

Autómentés Tabán non-stop

06 30 285-75-58

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés Tabán régiójában, bizonyos esetekben egész Magyarországon biztosítjuk a baleset miatt mozgásképtelenné vált gépkocsik mentését. autovontatas Tabán

Az ország teljes területén rendelkezésre álló tevékenység, telefonos megállapodás után akár az országon kívülről is végezzük az üzemképtelen gépjárművek mentesítését. A szállított tételek épségét szavatoljuk! Az autómentést gyorsan, kiemelkedő színvonalon biztosítjuk! Megoldjuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

A mentést végző autónk modern eszközökkel rendelkezik, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már évek óta sikeresen mentjük az üzemképtelen járműveket és sofőröket.

A főváros régiójában mintegy háromnegyed órán belül garantáljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megbeszélés alapján, akár 60 percen belül képesek vagyunk az indulásra. Elvégezzük a műszaki hibás gépkocsik mentesítését és vontatást is. Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink felszereltségét folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb gépekkel tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Magyarországon nem kérünk autópálya matrica díjat. Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. autóvillamosság, autódiagnosztika stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk igénybe vette, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megint autójába ülhessen.

sarga angyal Tabán

Többször felmerülő kérdések

Autópályán működésképtelenné vált gépjármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt jármű elszállítása lebonyolítható-e? Meg tudjuk oldani, ha a gépjármű állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, előre álló kerekek). Felborult gépjárművet lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés folytán nem éri visszafordíthatatlan károsodás. Hány gépjárművet tudnak egyszerre szállítani? Kisebb kocsiból akár kettőt is. Ha többen ülnek a kocsiban, hány személyt tudnak elszállítani a mentendő kocsin kívül? Két személy elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében a kocsi valamilyen okból működésképtelenné vált. Az autószállításnál ez általában nem igaz, a szállítás lényegét tekintve a gyorsabb haladás végett történik, viszont szinte tökéletesen megegyező körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

automentes Tabán

Autómentés árak Tabán

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Tabáni autómentés költségei. Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek! sargaangyal segelyszolgalat Tabán Amennyiben segélyszolgálatra szorul az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat nyugodtan, akár hétvégén is! Bízzon bennünk, mert nem hagyjuk cserben, a helyzet felmérése után segítségére sietünk, megfizethető Tabáni autómentés 0-24 (30) 285 7558.