Autómentés Táborhegy

Autómentés Táborhegy 0-24

06 30 285-75-58

Versenyképes díjért autómentés Táborhegy területén, megegyezés alapján egész belföldön biztosítjuk a bármilyen okból mozgásképtelenné vált autók mentését.
Autómentő Táborhegy

  • autómentés 0-24 Táborhegy
  • autószállítás Angliából
  • tréler bérlés Táborhegy
  • autó segélyszolgálat Táborhegy
  • sérült autó elszállítása Táborhegy
  • bezárt autó nyitása Táborhegy

Belföldön országosan igénybe vehető szolgáltatás, megegyezés szerint akár külföldön is végezzük az üzemképtelen gépkocsik mentését.

A rakomány sértetlenségét megőrizzük!

Tevékenységünket rekordidő alatt, kitűnő színvonalon biztosítjuk!

Vállaljuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

A mentést végző autónk az elérhető legkorszerűbb kiegészítő gépparkkal bír, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a működésképtelen járműveket és sofőröket.

A főváros területén 30-45 percen belül vállaljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 1 órán belül tudunk indulni.

Elvégezzük az üzemképtelen járművek mentését és vontatást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink eszközeit fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb segédeszközökkel tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. autóvillamosság, autódiagnosztika stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk megköszönte már, hogy a lehető leggyorsabban ismét használni tudja a járművét.

koccanasosautomentese Táborhegy

Többször felmerülő kérdések

Autópályán működésképtelenné vált autó meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt gépjármű elszállítása lehetséges-e? Igen, ha a gépjármű állapota megengedi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek).

Felborult autót lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés során nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány járművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű járműből 2 is szállítható.
Ha többen ülnek az autóban, hány személyt tudnak elszállítani az üzemelésre képtelenné vált autón kívül? Két ember szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a gépjármű általában valamiért nem vezethető. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás mindössze a gyorsabb haladás végett történik, azonban nagyjából hasonló körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

lerobbantautoelszallitasa Táborhegy

Autómentés árak Táborhegy

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Táborhegyi autómentés anyagi vonzatai.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

olcso automento Táborhegy

Ha lerobban az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat nyugodtan, akár vasárnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mert nem hagyjuk magára, hanem haladéktalanul kiszállunk Önhöz, versenyképes áron végzett Táborhegyi autómentés 0-24 (30) 285 7558.