Autómentés Újhegy hétvégén

Autómentés Újhegy hétvégén

30/285-7558

Versenyképes díjért autómentés Újhegy környékén, bizonyos esetekben országosan is kínáljuk a meghibásodás miatt üzemképtelenné vált gépkocsik mentesítését.
automento csorlovel Újhegy

  • autómentő Újhegy olcsón
  • autószállítás Németországból visszfuvar
  • tréler bérlés Újhegy
  • helyszíni autójavítás Újhegy
  • üzemképtelen autó mentése Újhegy
  • felborult autó mentése Újhegy

Belföldön országosan igénybe vehető szolgáltatás, egyeztetés alapján akár az országon kívülről is végezzük a működésképtelen autók mentesítését.

A szállított tételek biztonságára garanciát vállalunk!

Az autómentést rekordidő alatt, kiváló színvonalon nyújtjuk!

Vállaljuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

A mentést végző autónk nyugati minőségű eszközökkel bír, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már évek óta sikeresen mentjük az üzemképtelen járműveket és sofőröket.

A főváros környékén kb. 3/4 órán belül vállaljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 1 órán belül tudunk indulni.

Vállaljuk a műszakilag meghibásodott járművek mentését és szállítást is.

Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink felszereltségét fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb gépekkel tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Belföldön nem számolunk fel autópálya matrica díjat.

Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. futómű- és fékszerelés, illetve beállítás stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk kérte eddig is, hogy a lehető leggyorsabban megint használni tudja a járművét.

sarga angyal Újhegy

Hasznos információk

Autópályán lerobbant gépjármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt autó elszállítása lehetséges-e? Igen, ha a kocsi állapota megengedi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek).

Felborult gépjárművet lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés folytán nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány kocsit tudnak egyszerre szállítani? Kis méretű járműből 2 is szállítható.
Ha többen ülnek az autóban, hány személyt lehet elszállítani a működésképtelenné vált járművön kívül? Két ember szállítása oldható meg.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében a gépjármű valamilyen okból nem vezethető. Az autószállításnál ez általában nem igaz, a szállítás csak a gyorsabb haladás érdekében történik, viszont szinte tökéletesen megegyező körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

automentes Újhegy

Autómentés árak Újhegy

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Újhegyi gépjármű mentés költségei.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyal segelyszolgalat Újhegy

Ha lerobban az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat bizalommal, akár hétvégén is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mert nem hagyjuk cserben, a helyzet felmérése után segítségére sietünk, olcsó Újhegyi autómentés éjjel-nappal (30) 285 7558.