Autómentés Ürömhegy

Autómentés Ürömhegy 0-24

30/285-7558

Versenyképes díjért autómentés Ürömhegy vonzáskörzetében, szükség esetén országosan is biztosítjuk a meghibásodás miatt üzemképtelenné vált járművek mentését.
gyors autoszerviz Ürömhegy

  • autómentés 0-24 Ürömhegy
  • autószállítás Angliából
  • tréler bérlés Ürömhegy
  • autósegély Ürömhegy
  • balesetes autó elszállítása Ürömhegy
  • lerobbant autó mentése Ürömhegy

Egész Magyarországon igénybe vehető szolgáltatás, szóbeli megbeszélést követően akár az országon kívülről is vállaljuk a bajba jutott járművek mentését.

A szállított tételek biztonságára garanciát vállalunk!

Az autómentést gyorsan, az országban párját ritkító színvonalon kínáljuk!

Vállaljuk kisebb munkagépek szállítását is.

Autómentő járművünk modern kiegészítő gépparkkal rendelkezik, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a működésképtelen autókat, munkagépeket és sofőröket.

Budapesten mintegy háromnegyed órán belül szavatoljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megbeszélés alapján, akár 1 órán belül tudunk indulni.

Elvégezzük a műszaki hibás gépkocsik mentését és szállítást is.

Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink eszközeit folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb segédeszközökkel tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem számolunk fel autópálya matrica díjat.

Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. eredetiségvizsgálat és műszaki vizsgáztatás stb.).

Teljes körű biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk kérte eddig is, hogy a lehető leggyorsabban ismét autójába ülhessen.

koccanasosautomentese Ürömhegy

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán működésképtelenné vált autó mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt gépjármű elszállítása lebonyolítható-e? Meg tudjuk oldani, ha az autó állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult járművet lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés folytán nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány gépjárművet tudnak egyszerre szállítani? Kis méretű kocsiból akár kettőt is.
Ha többen ülnek a kocsiban, hány személyt tudnak elszállítani a mentendő kocsin kívül? 2 ember szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a gépjármű valamilyen okból működésképtelenné vált. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás csak a gyorsabb haladás céljából történik, azonban nagyjából hasonló feltételek igazak, mint a mentés esetében.

automuszakisegelyszolgalat Ürömhegy

Autómentés árak Ürömhegy

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Ürömhegyi gépjármű mentés árai.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyalautomento Ürömhegy

Amennyiben leáll az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem tárcsázza forródrót vonalunkat bizalommal, akár ünnepnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mivel nem hagyjuk cserben, a helyzet felmérése után segítségére sietünk, megfizethető Ürömhegyi autómentés non-stop 30/285-7558.