Autómentés Vérhalom

Autómentés Vérhalom 0-24

(30) 285 7558

Kedvező áron autómentés Vérhalom régiójában, szükség esetén egész Magyarországon kínáljuk a baleset miatt mozgásképtelenné vált gépkocsik mentését. Autómentő Vérhalom

Az ország teljes területén rendelkezésre álló tevékenység, szóbeli megbeszélést követően akár az országon kívülről is végezzük a bajba jutott járművek mentesítését. A szállított tételek épségét szavatoljuk! Tevékenységünket gyorsan, az országban párját ritkító színvonalon biztosítjuk! Vállaljuk kisgépek szállítását is.

A mentést végző autónk nyugati minőségű kiegészítő gépparkkal rendelkezik, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már évek óta sikeresen mentjük a bajba jutott gépkocsikat és sofőröket.

A főváros környékén mintegy háromnegyed órán belül garantáljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 60 percen belül tudunk indulni. Vállaljuk az üzemképtelen gépkocsik mentesítését és vontatást is. Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink felszereltségét fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb gépekkel tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a mentés és az elszállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem számolunk fel autópálya matrica díjat. Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. motorszerelés és -felújítás stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk megköszönte már, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megint vezethesse a kedvenc kocsiját.

gepjarmuassistance

Többször felmerülő kérdések

Autópályán lerobbant jármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt gépjármű elszállítása lehetséges-e? Meg tudjuk oldani, ha a jármű állapota megengedi (kiengedett kézifék, üresben van, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek). Felborult autót lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés közben nem éri visszafordíthatatlan károsodás. Hány járművet tudnak egyszerre szállítani? Kis méretű autóból 2 is szállítható. Ha többen ülnek az autóban, hány személyt tudnak elszállítani a működésképtelenné vált gépjárművön kívül? 2 személy elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a gépjármű általában valamiért nem vezethető. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás mindössze a gyorsabb haladás végett történik, de gyakorlatilag azonos feltételek igazak, mint a mentés esetében.

automuszakisegelyszolgalat Vérhalom

Autómentés árak Vérhalom

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Vérhalomi mentesítés árai. Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek! sargaangyal segelyszolgalat Vérhalom Amennyiben gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat nyugodtan, akár vasárnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mivel nem hagyjuk magára, a hibabejelentést követően haladéktalanul kiszállunk Önhöz, kedvező árú Vérhalomi autómentés 0-24 30/285-7558.