Autómentő 11. kerület

11. kerületi autómentés non-stop

(30) 285 7558

Versenyképes díjért autómentés 11. kerület területén, megegyezés alapján egész belföldön biztosítjuk a baleset miatt használhatatlanná vált autók mentesítését.
Autómentő 11. kerület

Belföldön országosan igénybe vehető tevékenység, egyeztetés alapján akár külföldön is végezzük az üzemképtelen gépkocsik mentesítését.

A szállított tételek sértetlenségét megőrizzük!

Az autómentést gyorsan, kiváló színvonalon kínáljuk!

Megoldjuk kisebb munkagépek szállítását is.

Autómentő járművünk az elérhető legkorszerűbb felszereléssel bír, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük az üzemképtelen gépkocsikat és autósokat.

Budapesten mintegy háromnegyed órán belül garantáljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 1 órán belül tudunk indulni.

Vállaljuk a műszaki hibás járművek mentesítését és szállítást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink eszközeit minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb gépekkel tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem kérünk autópálya matrica díjat.

Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. futómű- és fékszerelés, illetve beállítás stb.).

Teljes körű biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk megköszönte már, hogy a lehető leggyorsabban újfent használni tudja a járművét.

sarga angyal 11. kerület

Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!automentotelefonszam

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán működésképtelenné vált jármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt kocsi elszállítása lebonyolítható-e? Meg tudjuk oldani, ha a kocsi állapota megengedi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, előre álló kerekek).

Felborult kocsit lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés folytán nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány autót tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb járműből akár kettőt is.

Ha többen ülnek a gépjárműben, hány személyt tudnak elszállítani a működésképtelenné vált gépjárművön kívül? 2 ember elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a jármű általában valamiért nem képes önálló haladásra. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás lényegét tekintve a gyorsabb haladás végett történik, azonban nagyjából hasonló körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

automentes 11. kerület

Autómentés árak 11. kerület

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: 11. kerületi autómentés anyagi vonzatai.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyal segelyszolgalat 11. kerület

Amennyiben leáll az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem tárcsázza forródrót vonalunkat nyugodtan, akár ünnepnap is! Bízzon bennünk, mert nem hagyjuk magára, a helyzet felmérése után segítségére sietünk, megfizethető 11. kerületi autómentés non-stop 06 30 285-75-58.