Autómentő 12. kerület

12. kerületi autómentő non-stop

30/285-7558

Megfizethető összegért autómentés 12. kerület területén, szükség esetén egész belföldön kínáljuk a bármilyen okból üzemképtelenné vált autók mentését.
gyors autoszerviz 12. kerület

Az ország teljes területén igénybe vehető szolgáltatás, telefonos megállapodás után akár külföldön is vállaljuk a bajba jutott autók mentését.

A rakomány épségét szavatoljuk!

Tevékenységünket egyedülálló gyorsasággal, kitűnő színvonalon biztosítjuk!

Megoldjuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

A mentést végző autónk az elérhető legkorszerűbb eszközökkel bír, tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően már évek óta az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük az üzemképtelen gépkocsikat és autósokat.

A főváros területén 30-45 percen belül szavatoljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 1 órán belül tudunk indulni.

Elvégezzük az üzemképtelen autók mentését és szállítást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink szerszámait minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb technikával tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a mentés és az elszállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Belföldön nem kérünk autópálya matrica díjat.

Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. eredetiségvizsgálat és műszaki vizsgáztatás stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk kérte eddig is, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megint használni tudja a járművét.

gepjarmuassistance

Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!automentotelefonszam

Többször felmerülő kérdések

Autópályán működésképtelenné vált jármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt gépjármű elszállítása lehetséges-e? Meg tudjuk oldani, ha a kocsi állapota megengedi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult járművet lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés alkalmával nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány autót tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű kocsiból 2 is szállítható.

Ha többen ülnek a kocsiban, hány személyt tudnak elszállítani az üzemelésre képtelenné vált kocsin kívül? Két személy szállítása oldható meg.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a jármű valamilyen okból működésképtelenné vált. Az autószállításnál ez általában nem igaz, a szállítás mindössze a gyorsabb haladás céljából történik, azonban nagyjából hasonló körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

automentes 12. kerület

Autómentés árak 12. kerület

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: 12. kerületi gépkocsimentési árai.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyalautomento 12. kerület

Amennyiben leáll az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket nyugodtan, akár éjjel is! Bízzon bennünk, mert nem hagyjuk a bajban, hanem haladéktalanul kiszállunk Önhöz, megfizethető 12. kerületi autómentés non-stop 30/285-7558.