Autómentő 13. kerület

Megosztás

13. kerületi autómentő 0-24

(30) 285 7558

Kedvező áron autómentés 13. kerület vonzáskörzetében, megállapodás szerint akár egész Magyarországon vállaljuk a baleset miatt használhatatlanná vált autók mentését.
autovontatas 13. kerület

Egész Magyarországon rendelkezésre álló tevékenység, egyeztetés alapján akár az országon kívülről is biztosítjuk az üzemképtelen gépkocsik elszállítását.

A szállított tételek biztonságára garanciát vállalunk!

Az autómentést gyorsan, kiemelkedő színvonalon kínáljuk!

Megoldjuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

A mentést végző autónk az elérhető legkorszerűbb felszereléssel rendelkezik, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a bajba jutott járműveket és autósokat.

A főváros vonzáskörzetében 30-45 percen belül garantáljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra.

Vállaljuk a műszakilag meghibásodott járművek mentését és szállítást is.

Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink felszereltségét folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb segédeszközökkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a mentés és az elszállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Magyarországon nem számolunk fel autópálya matrica díjat.

Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. szélvédőjavítás és szélvédőcsere stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk igénybe vette, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megint vezethesse a kedvenc kocsiját.

sarga angyal 13. kerület

Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!automentotelefonszam

Többször felmerülő kérdések

Autópályán működésképtelenné vált gépjármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt gépjármű elszállítása lebonyolítható-e? Meg tudjuk oldani, ha az autó állapota megengedi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult kocsit lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés során nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány járművet tudnak egyszerre szállítani? Kisebb autóból 2 is szállítható.

Ha többen ülnek a járműben, hány személyt lehet elszállítani a mentendő autón kívül? Két ember elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében a jármű valamilyen okból nem vezethető. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás csupán a gyorsabb haladás végett történik, azonban nagyjából hasonló körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

automento 13. kerület

Autómentés árak 13. kerület

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: 13. kerületi mentesítés költségei.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

mobil autosegely 13. kerület

Amennyiben lerobban az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat nyugodtan, akár éjjel is! Bízzon bennünk, mivel nem hagyjuk magára, a hibabejelentést követően segítségére sietünk, versenyképes áron végzett 13. kerületi autómentés éjjel-nappal 30/285-7558.