Autómentő 14. kerület

14. kerületi autómentés 0-24

06 30 285-75-58

Megfizethető összegért autómentés 14. kerület területén, megegyezés alapján országosan is biztosítjuk a meghibásodás miatt használhatatlanná vált autók mentesítését.
autovontatas 14. kerület

Az ország teljes területén igénybe vehető tevékenység, szóbeli megbeszélést követően akár külföldön is biztosítjuk a bajba jutott gépkocsik mentését.

A rakomány épségét szavatoljuk!

Tevékenységünket gyorsan, kiemelkedő színvonalon biztosítjuk!

Megoldjuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

Autómentő járművünk modern eszközökkel bír, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már évek óta az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a bajba jutott autókat, munkagépeket és autósokat.

A főváros környékén kb. 3/4 órán belül szavatoljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megbeszélés alapján, akár 60 percen belül tudunk indulni.

Vállaljuk a műszakilag meghibásodott járművek mentését és vontatást is.

Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink szerszámait minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb technikával tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a mentés és a szállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem számolunk fel autópálya matrica díjat.

Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. motorszerelés és -felújítás stb.).

Teljes körű biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk megköszönte már, hogy a lehető legrövidebb idő alatt újfent autójába ülhessen.

koccanasosautomentese 14. kerület

Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!automentotelefonszam

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán lerobbant gépjármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, különben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt jármű elszállítása lehetséges-e? Akkor, ha a kocsi állapota megengedi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, előre álló kerekek).

Felborult járművet lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés során nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány járművet tudnak egyszerre szállítani? Kis méretű gépjárműből 2 is szállítható.

Ha többen ülnek a gépjárműben, hány személyt lehet elszállítani a működésképtelenné vált járművön kívül? Két személy szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a jármű valamilyen okból működésképtelenné vált. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás lényegét tekintve a gyorsabb haladás érdekében történik, azonban nagyjából hasonló körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

automentes 14. kerület

Autómentés árak 14. kerület

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: 14. kerületi gépjármű mentés árai.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

mobil autosegely 14. kerület

Amennyiben leáll az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem tárcsázza forródrót vonalunkat nyugodtan, akár éjjel is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mert nem hagyjuk a bajban, a hibabejelentést követően segítségére sietünk, versenyképes áron végzett 14. kerületi autómentés non-stop (30) 285 7558.