Autómentő 15. kerület

15. kerületi autómentő éjjel-nappal

30/285-7558

Versenyképes díjért autómentés 15. kerület régiójában, bizonyos esetekben egész Magyarországon kínáljuk a bármilyen okból mozgásképtelenné vált járművek mentését.
automento csorlovel 15. kerület

Az ország teljes területén rendelkezésre álló tevékenység, egyeztetés alapján akár az országon kívülről is végezzük az üzemképtelen gépkocsik elszállítását.

A rakomány biztonságára garanciát vállalunk!

Tevékenységünket gyorsan, az országban párját ritkító színvonalon kínáljuk!

Vállaljuk kisebb munkagépek szállítását is.

A mentést végző autónk modern kiegészítő gépparkkal rendelkezik, tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a bajba jutott autókat, munkagépeket és sofőröket.

A főváros területén kb. 3/4 órán belül szavatoljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra.

Vállaljuk a műszakilag meghibásodott gépkocsik mentesítését és szállítást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink felszereltségét minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb segédeszközökkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a mentés és a szállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Díjtalan tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. futómű- és fékszerelés, illetve beállítás stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk igénybe vette, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megint autójába ülhessen.

autosegelyszolgalat 15. kerület

Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!automentotelefonszam

Többször felmerülő kérdések

Autópályán működésképtelenné vált kocsi meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt autó elszállítása kivitelezhető-e? Igen, ha a jármű állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, előre álló kerekek).

Felborult gépjárművet lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés során nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány kocsit tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb gépjárműből 2 is szállítható.

Ha többen ülnek a gépjárműben, hány személyt tudnak elszállítani az üzemelésre képtelenné vált kocsin kívül? Két ember elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk az autó általában valamiért működésképtelenné vált. Az autószállításnál ez általában nem igaz, a szállítás csupán a gyorsabb haladás céljából történik, azonban nagyjából hasonló körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

automuszakisegelyszolgalat 15. kerület

Autómentés árak 15. kerület

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: 15. kerületi mentesítés anyagi vonzatai.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

olcso automento 15. kerület

Amennyiben segélyszolgálatra szorul az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem tárcsázza forródrót vonalunkat bizalommal, akár éjjel is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, ugyanis nem hagyjuk magára, hanem segítségére sietünk, kedvezményes 15. kerületi autómentés éjjel-nappal (30) 285 7558.