Autómentő 17. kerület

17. kerületi autómentés non-stop

06 30 285-75-58

Kedvező áron autómentés 17. kerület régiójában, megegyezés alapján egész Magyarországon nyújtjuk a bármilyen okból használhatatlanná vált járművek mentesítését.
gyors autoszerviz 17. kerület

Egész Magyarországon elérhető szolgáltatás, megegyezés szerint akár külföldön is vállaljuk a működésképtelen autók mentesítését.

A szállított tételek sértetlenségét megőrizzük!

Az autómentést gyorsan, kiemelkedő színvonalon kínáljuk!

Vállaljuk kisgépek szállítását is.

Autómentő járművünk nyugati minőségű kiegészítő gépparkkal bír, tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően már évek óta az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a bajba jutott járműveket és sofőröket.

A főváros vonzáskörzetében mintegy háromnegyed órán belül vállaljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra.

Vállaljuk az üzemképtelen gépkocsik számára való segítségnyújtást és vontatást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink eszközeit fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb gépekkel tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Belföldön nem kérünk autópálya matrica díjat.

Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. motorszerelés és -felújítás stb.).

Teljes körű biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk megköszönte már, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megint használni tudja a járművét.

gepjarmuassistance

Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!automentotelefonszam

Többször felmerülő kérdések

Autópályán lerobbant autó mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt autó elszállítása lehetséges-e? Igen, ha az autó állapota megengedi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, előre álló kerekek).

Felborult kocsit lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés során nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány gépjárművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb kocsiból akár kettőt is.

Ha többen ülnek a gépjárműben, hány személyt tudnak elszállítani a működésképtelenné vált kocsin kívül? Két személy szállítása oldható meg.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a gépjármű általában valamiért működésképtelenné vált. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás legfőképpen a gyorsabb haladás céljából történik, de gyakorlatilag azonos körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

automentes 17. kerület

Autómentés árak 17. kerület

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: 17. kerületi gépjármű mentés anyagi vonzatai.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyal segelyszolgalat 17. kerület

Ha gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket nyugodtan, akár éjjel is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mert nem hagyjuk a bajban, hanem haladéktalanul kiszállunk Önhöz, kedvezményes 17. kerületi autómentés 0-24 06 30 285-75-58.