Autómentő 21. kerület

21. kerületi autómentő 0-24

(30) 285 7558

Versenyképes díjért autómentés 21. kerület területén, bizonyos esetekben országosan is biztosítjuk a baleset miatt mozgásképtelenné vált autók mentesítését.
gyors autoszerviz 21. kerület

Belföldön országosan igénybe vehető tevékenység, telefonos megállapodás után akár az országon kívülről is vállaljuk az üzemképtelen autók mentését.

A szállított tételek épségét szavatoljuk!

Tevékenységünket gyorsan, kiemelkedő színvonalon biztosítjuk!

Vállaljuk kisebb munkagépek szállítását is.

A mentést végző autónk nyugati minőségű kiegészítő gépparkkal rendelkezik, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már évek óta az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a bajba jutott gépkocsikat és autósokat.

Budapesten 30-45 percen belül vállaljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 1 órán belül tudunk indulni.

Vállaljuk az üzemképtelen gépkocsik mentesítését és vontatást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink felszereltségét minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb technikával tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem számolunk fel autópálya matrica díjat.

Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. motorszerelés és -felújítás stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk igénybe vette, hogy a lehető leggyorsabban újfent vezethesse a kedvenc kocsiját.

autosegelyszolgalat 21. kerület

Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!automentotelefonszam

Többször felmerülő kérdések

Autópályán működésképtelenné vált kocsi meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt autó elszállítása lehetséges-e? Akkor, ha az autó állapota megengedi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, előre álló kerekek).

Felborult kocsit lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés alkalmával nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány gépjárművet tudnak egyszerre szállítani? Kisebb autóból akár kettőt is.

Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a kocsiban, hány személyt lehet elszállítani a mentendő autón kívül? Két ember elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk az autó általában valamiért nem vezethető. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás csak a gyorsabb haladás érdekében történik, de gyakorlatilag azonos körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

lerobbantautoelszallitasa 21. kerület

Autómentés árak 21. kerület

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: 21. kerületi autómentés költségei.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

mobil autosegely 21. kerület

Amennyiben lerobban az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat bizalommal, akár ünnepnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mivel nem hagyjuk cserben, hanem segítségére sietünk, olcsó 21. kerületi autómentés éjjel-nappal (30) 285 7558.