Autómentő 6. kerület

6. kerületi autómentés 0-24

06 30 285-75-58

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés 6. kerület környékén, megállapodás szerint akár országosan is vállaljuk a meghibásodás miatt mozgásképtelenné vált autók mentését.
gyors autoszerviz 6. kerület

Az ország teljes területén elérhető szolgáltatás, megegyezés szerint akár az országon kívülről is biztosítjuk a működésképtelen járművek mentését.

A rakomány sértetlenségét megőrizzük!

Az autómentést egyedülálló gyorsasággal, kiváló színvonalon biztosítjuk!

Vállaljuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

A mentést végző autónk az elérhető legkorszerűbb eszközökkel bír, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már évek óta sikeresen mentjük a működésképtelen autókat, munkagépeket és sofőröket.

A főváros vonzáskörzetében mintegy háromnegyed órán belül vállaljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megbeszélés alapján, akár 60 percen belül képesek vagyunk az indulásra.

Terézvárosi autómentés 0-24

Vállaljuk az üzemképtelen autók mentesítését és szállítást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink eszközeit minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb gépekkel tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a mentés és a szállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Belföldön nem számolunk fel autópálya matrica díjat.

Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. futómű- és fékszerelés, illetve beállítás stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk megköszönte már, hogy a lehető leggyorsabban újfent autójába ülhessen.

sarga angyal 6. kerület

Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!automentotelefonszam

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán működésképtelenné vált kocsi meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt kocsi elszállítása lehetséges-e? Akkor, ha a gépjármű állapota megengedi (kiengedett kézifék, üresben van, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult kocsit lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés folytán nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány kocsit tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb gépjárműből akár kettőt is.

Ha többen ülnek a kocsiban, hány személyt tudnak elszállítani az üzemelésre képtelenné vált kocsin kívül? 2 személy szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében a kocsi valamilyen okból működésképtelenné vált. Az autószállításnál ez általában nem igaz, a szállítás csak a gyorsabb haladás érdekében történik, de gyakorlatilag azonos feltételek igazak, mint a mentés esetében.

automuszakisegelyszolgalat 6. kerület

Autómentés árak 6. kerület

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: 6. kerületi gépjármű mentés árai.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyalautomento 6. kerület

Amennyiben lerobban az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat nyugodtan, akár ünnepnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mivel nem hagyjuk cserben, a helyzet felmérése után haladéktalanul kiszállunk Önhöz, olcsó 6. kerületi autómentés non-stop (30) 285 7558.