Autómentő 7. kerület

7. kerületi autómentés éjjel-nappal

06 30 285-75-58

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés 7. kerület környékén, megállapodás szerint akár egész Magyarországon biztosítjuk a meghibásodás miatt használhatatlanná vált gépkocsik mentesítését.
Autómentő 7. kerület

Az ország teljes területén elérhető tevékenység, egyeztetés alapján akár az országon kívülről is vállaljuk a működésképtelen gépjárművek elszállítását.

A rakomány biztonságára garanciát vállalunk!

Az autómentést rekordidő alatt, kiemelkedő színvonalon nyújtjuk!

Megoldjuk kisebb munkagépek szállítását is.

Autómentő járművünk az elérhető legkorszerűbb kiegészítő gépparkkal rendelkezik, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a működésképtelen autókat, munkagépeket és sofőröket.

A főváros vonzáskörzetében kb. 3/4 órán belül garantáljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 60 percen belül tudunk indulni.

Elvégezzük a műszakilag meghibásodott járművek mentését és vontatást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink eszközeit minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb gépekkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a mentés és az elszállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

balesetes autó elszállítása Erzsébetváros

road assistance Istvánmező

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem számolunk fel autópálya matrica díjat.

Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. szélvédőjavítás és szélvédőcsere stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk megköszönte már, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megint autójába ülhessen.

koccanasosautomentese 7. kerület

Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!automentotelefonszam

Hasznos információk

Autópályán működésképtelenné vált gépjármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt jármű elszállítása kivitelezhető-e? Akkor, ha a jármű állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, üresben van, előre álló kerekek).

Felborult járművet lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés folytán nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány gépjárművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű járműből 2 is szállítható.

Ha többen ülnek a járműben, hány személyt lehet elszállítani a mentendő autón kívül? Két személy szállítása oldható meg.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében az autó általában valamiért nem képes önálló haladásra. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás csak a gyorsabb haladás céljából történik, viszont szinte tökéletesen megegyező körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

automento 7. kerület

Autómentés árak 7. kerület

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: 7. kerületi gépjármű mentés költségei.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyal segelyszolgalat 7. kerület

Amennyiben leáll az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem tárcsázza forródrót vonalunkat bizalommal, akár vasárnap is! Bízzon bennünk, ugyanis nem hagyjuk a bajban, a helyzet felmérése után haladéktalanul kiszállunk Önhöz, megfizethető 7. kerületi autómentés non-stop 06 30 285-75-58.